Aquesta setmana he sortit un dia amb la gravel, un Gunyoles tranquil i avui he fet un Vallgrassa i la Plana Novella a ritme, també amb la gravel, amb la Finna Taroko.

Estic molt content de la última “tubelització”, les rodes aguantes a 3BAR tranquil·lament 3 o 4 dies, abans no aguantaven un dia, baixaven a 2.5BAR.

He sortit de casa d’hora, eren les 7:10 del matí, encara fosc, sense aigua, la ruta havia de ser curta.

He pujat cap al polígon Mas Alba, amb un pel de transit i semàfors en vermell, però bé.

M’he adonat que el Collet de la Fita a les 7:15 encara es fosc en aquestes dates i no he dut llum, així que he hagut de vigilar un pel de no posar la roda on no tocava, ja que degut a les últimes pluges de fa unes setmanes, hi ha algun reguerot important.

La pujada cap al pàrquing ha estat senzilla, i al pàrquing ja hi havia llum suficient per no haver de patir, però no he fet un bon temps, suposo que els entrebancs de transit i la falta de llum no han ajudat, li he posat un minut més del normal amb la gravel.

Ha començat a clarejar un pel més arribant al mirador dels caçadors i avall cap als Holandesos.

Crec que es la primera vegada que veig els Holandesos amb llum, sempre que hi he passat estava a fosques.

Pujada cap al pàrquing de Vallgrassa, creuar la carretera del Rat Penat amb cura i avall cap a Vallgrassa primer i cap a la Plana Novella després.

Temperatura bona, he anat amb “manguitos” i la resta d’estiu, no he passat pas fred.

Baixada per la carretera cap a Can Grau i pujada per la pista de darrera que va al palau budista.

He parat a agafar unes cireretes de pastor, però encara estan verdes, tot i que era molt vermella, estava un pel dura, els hi calen un parell de setmanes crec.

Pujada per la pista fins al palau, baixada i entrada de nou al parc natural, ja amb llum bona.

Cap a Jafra per pista i arribant a Can Marcer he trobat a l’esquerre la vinya que hi ha just davant del revolt on comença la pujada de ciment, he parat a fer una foto, estava molt bonic.

Pujada cap al mirador dels caçadors i tornada pel mateix lloc per on he pujat abans.

M’ha sobtat la quantitat de cotxes que hi havia al pàrquing de la Fita, quan hi he passat abans no hi havia res, ah i un parell de motos també.

He parat el GPS a la porta de casa amb 26,90km que he fet amb 1h 17m a una mitja de 20,7km/h amb un desnivell positiu de 590 metres i negatiu de 570, cadència mitja de 76 rpm, potència mitja de 206W, màxima de 850W, mitja cardíaca de 134 ppm que és el meu 77% i màxima de 164 ppm que és el meu 95%, consum energètic de 1082 calories i la temperatura mitja de 17 graus, prou bona, mínima de 14 graus.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 27093 m
Total climbing: 632 m
Total descent: -588 m
Download file: 06_10_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix