La setmana passada vaig sortir dilluns només, vàrem fer el Tarragona, per feina no vaig agafar més la bici i teníem la Cursa del Margalló el diumenge, per tan avui he sortit amb la gravel a fer unes Gunyoles.

He sortit que faltaven uns minuts per dos quarts de vuit del matí, encara fosc, no del tot, però fosc per anar sense llum.

Passeig de la Ribera cap a Santa Bàrbara i baixada per darrera, cap a Vallpineda i cap a les Casetes d’en Portacreu.

Baixada per darrera i cap a Can Lloses.

Carretera d’Olivella per anar cap al Mas de Can Giralt, aquí ja corriol i cap al camp de Fútbol de Mas Milà.

Fa temps que no feia aquesta ruta amb la gravel, però està un pel justa per fer amb gravel, les últimes pluges, que han estat poques, han fet mal al terreny.

Després del Camp de Fútbol cap a Can Suriol pel corriol que voreja la riera i de Can Suriol entrant a la pista que puja cap a Les Gunyoles.

Encara queda fang a les valls, i això que fa dies que no plou.

No recordava que es va cremar aquest estiu, fa setmanes ja, però encara fa olor de cremat.

Comença a sortir algun brot verd a la terra cremada, però queden molts anys per tornar a veure-ho verd tal i com estava.

M’he trobat un parell de rucs molt bonics que em miraven amb cara de no entendre gran cosa, ja es això.

He arribat a Les Gunyoles amb una hora i 12 minuts, hi ha uns 21,5km des de casa fins allà.

Pujada abans d’entrar al poble i baixada cap a l’Arboçar de Dalt primer, Arboçar de Baix i després cap a Can Trabal.

Baixada cap a Viladellops i sense arribar-hi per pista cap a Mas Milà de nou, a bon ritme, però sense anar amb el ganivet a la boca.

Un cop a Mas Milà, per carretera fins a Sant Pere de Ribes, he volgut tornar pels Viñedos i pel Camp de Vol, després Rocamar i pel passeig cap a casa.

M’han sortit 46,76km que he fet amb 2h 18m a una mitja de 20,2km/h amb un desnivell de 709 metres positius i negatius de 722 metres, cadència mitja de 79 rpm, potència mitja de 195W, màxima de 745W, mitja cardíaca de 132 ppm que és el meu 76% i màxima de 160 ppm que és el meu 92%, un consum energètic de 1835 calories i bona temperatura, mínima de 9 graus, mitja de 13 i màxima de 23.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 47006 m
Total climbing: 758 m
Total descent: -771 m
Download file: 04_10_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix