Tornant a una certa normalitat amb l’esport, un costum que l’estiu ha variat, aquest matí he sortit de nou a fer una ruta super coneguda amb la gravel.

Devien passar cinc minuts de dos quarts de vuit del matí que he encarat, amb roba d’estiu i una ampolla d’aigua petita, el camí de la Fita.

He tingut transit, per tan, avui no fariem cap temps bo.

He començat a pujat el collet de la Fita que el Garmin Edge 830 m’ha dit que el meu estat de forma es +2, bé, no em puc queixar.

Camí de la Fita amunt i he arribat al pàrquing de la fita amb 15 minuts, un temps molt dolent, però comprensible amb les parades que he fet a l’Oasis amb els semàfors.

Al dur dos minuts i mig de més, la resta de la ruta ja s’ha vist afectada amb tempos.

Mas Maiol, Holandesos i cap a Vallgrassa.

Creuar el pàrquing de Vallgrassa i la carretera del Rat Penat i avall cap a la Plana Novella.

Carretera cap a Can Grau i pujada a l’esquerre cap al palau budista, per la pista que hi ha a darrera.

No hi passava per aquesta ruta d’abans de l’estiu, i poc que ha plogut, ha fet reguerots i s’ha endut terra.

Sortint de la Plana he encarat la pista que entra de nou al parc i abans de començar a baixar cap a Jafra, he fet la foto de rigor.

Baixada a Jafra i tornada cap a Sitges per Can Marcer i de nou mirador dels caçadors i pel mateix camí que he fet de pujada cap a casa.

M’han sortit 26,87km que he fet amb 1h 19m a una mitja de 20,2km/h, amb un desnivell de 560 metres positius i negatius de 559 metres, cadència mitja de 76 rpm, potència mitja de 199W, màxima de 932W, mitja cardíaca de 133 ppm que és el meu 77% i màxima de 161 ppm que és el meu 93%, consum energètic de 1076 calories i bona temperatura, mitja de 20 graus amb mínima de 18.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 27008 m
Total climbing: 574 m
Total descent: -574 m
Download file: 20_09_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix