Ahir vaig sortir amb l’Oleguer i amb la AM, abans d’ahir se’m va ocorre sortir a córrer, res, pujar la Fita, “basures” i tornada, i estic baldat, així que avui he fet una sortida de recuperació activa, mirant de no passar del 80% del pols cardíac, per treballar la banda baixa del Lactate, evitant entrar el muscle en anaeròbic.

M’ha costat, tot s’ha de dir, anar a segons quins ritmes molt lents on habitualment passo a un altre ritme, no es fàcil, tot i que sembli el contrari.

He sortit de casa passats un parell de minuts d’un quart de vuit, amb la Finna Taroko, de gravel.

El dimecres em vaig passar per BikeIT, les rodes de la gravel estaven un pel frenades, el Fer m’ho va arreglar i em va esbroncar, quan canvio les pastilles de fre, no netejo els bombins, i aquí el resultat, no tornen bé i segons com, tampoc surten bé.

He marxat cap al polígon Mas Alba, molt tranquil, pujada del Collet de la Fita.

M’he creuat el Pep Aleacar que baixava amb la MTB quan jo pujava, ens hem cridat un bon dia ambdós.

M’ha marcat per sobre de 17 minuts al pàrquing de la Fita, i per sobre de 23 el mirador dels caçadors.

He baixat cap a Can Marcer i per pista fins a Jafra, directe, ni trialeres ni res, i des de Jafra cap a la Plana Novella.

Hi havia un ciclista que he vist al davant pujant a la Plana Novella també, l’he avançat i això que jo anava molt lent, m’ha sabut greu i tot.

He entrat al palau, res de la pista de darrera, per baixar directe cap a l’entrada de Vallgrassa, pujada pel corriol i després per la pista cap al pàrquing de Vallgrassa.

Hi havia un Suzuki Vitara gris que just acabava de passar per sota de la cinta de no aparcar, un home a fora sense samarreta i accent, diria, que mexicà.

Ens hem dit un bon dia, ell amb poques ganes i he seguit avall.

Després de la baixada de ciment hi ha una pujadeta que l’he feta de peu, i aquí l’he espifiat, he pujat al 82% quan havia vingut tot el camí mantenint-me per sota, cagada.

Res, un cop he tornat per sota del 80%, pista de tornada coneguda, Holandesos, mirador dels caçadors i baixada cap a casa pel mateix camí que he fet de pujada.

M’han sortit 25,84km que he fet amb 1h 22m a una mitja de 18,7km/h, un desnivell positiu de 561 metres i negatiu de 562, cadència de 73 rpm, potència de 175W, màxima de 447W i mitja cardíaca de 117 ppm que és el meu 68%, màxima de 142 ppm que és el meu 82%, just la cagada de posar-me de peu. Consum energètic de 999 calories, mitja de temperatura de 22 graus, mínima de 19 i màxima de 29.

El benefici de la sortida d’avui, mantenir la base es a dir 3.1 sobre 5 de treball amb aeròbic i 0,5 sobre 5 de treball anaeròbic, just el que el buscava.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 26013 m
Total climbing: 623 m
Total descent: -578 m
Download file: 22_07_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix