Aquest dilluns l’Oleguer em va preguntar si sortiria dijous al matí, li vaig dir que si, que ens parléssim dimecres.

Ahir al vespre ens vàrem fer un parell de missatges i aquest matí a les 7 estàvem ambdós al Caprabo.

Sortideta curta, per estar a casa de tornada cap a les 8:30, s’ha de treballar.

Hem pujat la Fita, mirador dels Caçadors i després dels Holandesos cap a la casa Nova per baixar pel Fondo de les Llenties i pujar cap a Jafra.

Hem baixat per la trialera que hi ha sobre de Jafra, el pàrquing de Jafra està tancat perquè estem en fase 3 d’alerta per incendis i passar volia dir haver de passar per sota de la cinta que prohibeix aparcar.

Hem fet la trialera de sobre que et deixa a la riera i cap a la pista que puja de la Fassina als Masets de Dalt.

Trialera de pujada després de la cadena, als Masets de Dalt i un cop al cim, després de veure d’aprop de nou tot el que es va cremar ara fa un mes, hem creuat la pista de Can Pere de la Plana a Quatre Camins i baixada per la trialera de darrera.

Pista cap a Mas Milà i GR a l’esquerre per arribar a Can Pere de la Plana, baixada per la granja escola fins a Can Lloses i per la riera tornada cap a Sitges.

Pujada cap a les Casetes d’en Portacreu i cap al polígon Mas Alba de nou, cadascú a casa seva i a treballar una estona.

M’han sortit 24,71km que he fet amb 1h 27m a una mitja de 16,9km/h, un desnivell positiu de 611 metres negatiu de 563 metres, cadència mitja de 72 rpm, potència mitja de 182W, màxima de 1110W, mitja cardíaca de 129 ppm que és el meu 75% i màxima de 159 ppm que és el meu 92%, consum energètic de 1091 calories i molt bona temperatura, fresquet de humitat, però amb una mitja de 19,5 graus, mínima de 16 i màxima de 29.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 25051 m
Total climbing: 677 m
Total descent: -606 m
Download file: 21_07_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix