Aquest cap de setmana no he sortit, per motius que no toquen, així que aquest matí he agafat la Finna Taroko i he marxat a fer una gravelada, volia fer uns “budistes” i ho he allargat un pelet més.

La setmana passada vaig netejar els bombins de fre, el de davant fa soroll i no treballen igual, avui he sortit i no estan bé, hauré de fer una visita a BikeIT aquesta setmana per veure si el Fer m’ajuda.

La bici un pel frenada, poc però ho he notat amb els temps, ja que els vats han estat per sobre del normal, però els temps per sota, la idea era sortir a fer esport i n’he fet.

He sortit de casa cap a les 7 del matí, he encarat el polígon Mas Alba, pujada del collet de la Fita i a l’alçada del mirador dels caçadors he baixat per la pista avall cap a Can Marcer primer i cap a la Fassina després.

Just al arribar al tros que la pista comença a pujar, que hi ha a la dreta la cadena i el corriol que puja cap a Jafra, dons amunt cap a Jafra.

Des de Jafra, on he vist que havien trencat la cinta per no aparcar degut a la onada de calor, he encarat la Plana Novella i baixat per darrera, per la pista, buscant la carretera de Can Grau.

Pujada per carretera fins a l’entrada a Vallgrassa i amunt primer a Vallgrassa i després cap al pàrquing del Rat Penat, que també estava tancat amb una cinta, aquesta no trencada, que he passat per sota per poder tornar.

Baixada cap als Holandesos, mirador dels caçadors i a l’alçada del pàrquing de la Fita a la dreta per tornar per Mas Alba, casetes d’en Portacreu, Vallpineda i Santa Bàrbara.

He arribat a casa pel passeig, amb calor, però suportable.

M’ha sortit 31,97km que he fet amb 1h 30m a una mitja de 21,2km/h, un desnivell de 622 metres positius i negatius m’ha sortit 625. La potència mitja de 212W que es molt per la velocitat que m’ha sortit de mitja, la bici va frenada. La màxima de 754W, la cadència mitja de 76 rpm, la mitja cardíaca de 133 ppm que és el meu 77% i la màxima de 164 ppm que és el meu 95%, el consum energètic de 1293 calories.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 32105 m
Total climbing: 646 m
Total descent: -644 m
Download file: 18_07_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix