Dimecres tarda, aquest matí plovia i el Mario ha dit de sortir aquesta tarda cap a les 19:15, un pel tard per mi, en Joan Manel ha dit de fer quelcom curt cap a les 18:00, li he dit que si.

He sortit amb la gravel, al matí he anat a BikeIT a canviar els rodaments de la roda de davant de la Niner Jet9RDO, feien soroll i ja els hi calia un canvi, bici neta i llesta per la sortida llarga, així que he pensat que per fer un Campdasens la Finna Taroko seria més adient.

Havíem quedat amb en Joan Manel a les 18:15 al pàrquing de la Fita, he sortit de casa a les 18:00 n punt, un pel just però he arribat a temps al pàrquing, ell encara no hi era, l’he esperat uns minuts, pocs i quan ha aparegut hem anat plegats cap a la baixada de Vallcarca per Mas Quadrell.

Estava moll d’haver plogut, però res important.

Hem baixat bé, i hem començat a pujat cap a Can Granada bé també, però en Joan Manel pujant es un animal, he mirat de seguir-lo i l’he pogut passar, no es jugar net, la gravel es molt més ràpida que una MTB encara que sigui rígida.

Reagrupats i parlant de les nostres coses hem fet l’últim spring cap al cim de Campdasens, just quan comences a baixar cap a Can Lluçà, foto de rigor i avall cap a Sitges, de tornada.

Ràpidament cap als Holandesos, mirador dels caçadors i ens hem acomiadat al pàrquing de la Fita, ell ha marxat cap a Mas Alba i a Sant Pere de Ribes i jo he baixat cap a casa pel mateix camí que havia fet una estona abans pujant.

M’han sortit 27,23km que he fet amb 1h 17m a una mitja de 21,1km/h amb un desnivell positiu de 612 metres, negatiu de 618 metres, cadència mitja de 75 rpm, potència mitja de 203W, màxima de 921W, mitja cardíaca de 138 ppm que és el meu 80% i màxima de 169ppm que és el meu 98%, consum energètic de 1064 calories i molta xafogor, 24,5 graus de mitja, mínima de 22 graus i màxima de 29, però la sensació de calor era més alta segur.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 27398 m
Total climbing: 634 m
Total descent: -636 m
Download file: 06_07_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix