Aquest matí he sortit amb la Niner Jet9RDO, últimament tinc una ruta d’una hora i poc que té un pel de tot i que faig molt a gust amb la All Mountain, es a dir, la de rigor, però cansat.

El Garmin em diu que estic bé amb anaeròbic i amb alt aeròbic, però vaig molt per sota de baix aeròbic, m’aconsella fer sortides tranquil·les per recuperar, però no acabo de sortir-me’n amb sortides tranquil·les.

Crec que la d’avui ho ha estat.

He sortit de casa a dos quarts de vuit del matí, camí de la Fita amunt fins el pàrquing de la Fita, després cap al mirador dels caçadors, Holandesos i baixada pel fondo de les Llenties fins arribar a Jafra.

M’ha costat molt la pujada a la Fita, però la petita fins a Jafra encara més.

He baixat per darrera del pàrquing de Jafra, pel corriol fins a la pista de la Fassina a Quatre Camins i per la trialera que hi ha davant dels Masets de Dalt amunt.

Aquesta he arribat a pensar que no la faria sencera i hauria de posar peu, a aquest nivell de cansat he sortit avui.

No he fet peu, la he fet sencera, com sempre.

Parada per fer la foto de rigor a dalt, avui per celebrar que han enxampat el piròman que ha calat els 2 focs al parc al mes de juny, un ex-ADF de 22 anys de Vilanova i la Geltrú, amb una menor. Colla de desgraciats ☹

Creuar la pista de Can Pere de la Plana a Quatre Camins, baixada per la trialera de darrera, on he notat que les pastilles noves que li vaig muntar ahir fan la feina que han de fer, no com les que duia abans, ara duc les de sempre, unes TFHPC fetes per Galfer que van molt bé.

Pista avall cap a Mas Milà, a l’esquerre pel corriol que puja a Can Pere de la Plana i baixada per la granja escola cap a Can Lloses i cap a Sitges per la pista de rigor.

He anat a la dreta cap a Vallpineda a les Casetes d’en Portacreu per pujar per Santa Bàrbara i m’he trobat que ahir el pagès de rigor va decidir llaurar part del camí que puja cap a Santa Bàrbara

Buscant una alternativa he pensat en fer la volta, caminar els 4 metres de rigor per sobre la part llaurada i seguir pujant, millor que complicar-me la vida buscant una alternativa.

Baixada per asfalt i arribada a casa pel passeig amb 25,11km que he fet amb 1h 24m a una mitja de 17,8km/h amb un desnivell positiu de 549 metres i negatiu de 553 metres, cadència de 74 rpm, mitja cardíaca de 130 ppm que és el meu 75% i màxima de 162 ppm que és el meu 94%, 183W de potència mitja i 801W de màxima i un consum energètic de 1060 calories. Mitja de 21 graus de temperatura, mínima de 18 i màxima de 29, amb un ambient molt carregat de pols en suspensió.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 25372 m
Total climbing: 575 m
Total descent: -583 m
Download file: 05_07_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix