Dilluns vaig sortir a córrer, dimarts i dimecres no vaig poder fer res d’esport i avui dijous he sortit amb ganes a fer un Campdasens amb la Finna Taroko, un Campdasens amb la gravel.

He sortit de casa que el GPS ha agafat conexió de seguida, poc transit fins el polígon Mas Alba, pujant a bon ritme i just començar a pujar el Collet de la Fita el Garmin em diu que la meva forma física es “zero”, es a dir, normal, ni per sobre ni per sota.

Sensacions, es a dir, tenia sensació d’anar com un campeón i el mamón del Garmin m’ho ha escopit a la cara, per deixar-ho clar.

La veritat es que el temps al pàrquing de la Fita era normal, res de l’altre mon, tot i que la sensació era diferent.

M’he trobat el Joan Muñoz, anava cansat, li he dit si volia fer un Campdasens amb mi, però m’ha dit que avui no, que anés jo sol.

He baixat cap a Vallcarca per Mas Quadrell, pujada cap a Can Granada per la pista de ciment i amunt cap a Campdasens i com al cim, on ha es veu Can Lluçà.

Un bon temps es arribar al cim per sota de 50 minuts, avui 51 minuts i poc, es a dir, sensació d’anar molt bé i resultat contrari.

La tornada per pista normal, cap als Holandesos, mirador dels caçadors i cap al pàrquing de la Fita.

He tornat per Mas Alba, les Casetes d’en Portacreu, Vallpineda i Santa Bàrbara.

M’han sortit 29,93km que he fet amb 1h 24m a una mitja de 21,4km/h amb un desnivell positiu i negatiu de 648 metres, cadència de 74 rpm, mitja cardíaca de 139 ppm que és el meu 80% i màxima de 164 ppm que és el meu 95%, una potència mitja de 220W que crec que no es real, haig de calibrar de nou el potenciòmetre, no crec que hagi de pujar per sobre de 205W la sortida d’avui i em dona una màxima de 778W, que tampoc crec que sigui real. Consum energètic de 1035 calories i calor, mitja de 22,3 graus, màxima de 28 graus i mínima de 19 graus.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 30381 m
Total climbing: 671 m
Total descent: -668 m
Download file: 30_06_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix