La idea inicial d’avui diumenge era fer un Purgatori, però per horari hem fet un canvi de ruta, per estar a les 11 a casa.

El Jorge es va regalar aquesta setmana passada pel seu aniversari una Mondraker Foxy Carbon R del 2021, un pel millorada, amb GX Eagle sencer, frens SRAM G2, tija de carboni, manillar Rental, amortidor Fox Float DPX2 LV EVOL Performance de 205 i al davant una Fox 36 29 Float FIT GRIP EVOL Performance de 160mm. Una bici d’Enduro pura, però lleugera.

Avui hem sortit a estrenar-la, a les 7:00 al Caprabo érem en Josep Maria, el Damià, el Jorge i jo, en Joan Manel ens esperava al pàrquing de la Fita.

Hem pujat la Fita i un cop amb en Joan Manel hem anat a buscar el mirador dels caçadors i de camí als Holandesos el Damià ha notat que el canvi no anava bé, se li ha esgotat la pila del canvi del manillar. Dur una pila de botó que s’ha de canviar de tan en tan, s’ha quedat amb pinyó fix, ens ha acompanyat fins a l’entrada del Fondo de les Llenties, passat els Holandesos, allà ha donat la volta i cap a casa.

La resta hem baixat el Fondo de les Llenties fins a Jafra, que hem pujat per la trialera del revolt i hem anat a buscar la trialera que hi ha sobre de Jafra, la que baixa a la riera i et deixa a la pista que puja cap als Masets de Dalt.

Des dels Masets de Dalt a l’esquerre després de la cadena, que estava treta per deixar passar els bombers que han apagat els 3 incèndis que hi ha hagut aquesta setmana.

Hem pujat la trialera de rigor i un cop a dalt ens hem adonat de la magnitud de la tragèdia, tot cremat.

Fa por, donen ganes de plorar i es poc pel que podria haver estat, tenim un cos de bombers que son espectaculars, fantàstic, MOLT BONA FEINA BOMBERS.

Hem seguit recte per anar a buscar la pista de Can Pere de la Plana a Quatre Camins i hem caigut per la trialera de l’altre banda.

Pista avall cap a Mas Milà i a la dreta cap a Olivella, però sense arribar-hi.

Just abans d’arribar a la masia hi ha un corriol que surt a mà esquerre, molt estret que es molt divertit de baixar.

Un cop a baix hem anat a l’esquerre avui, en Josep Maria no l’havia fet mai aquesta, li ha agradat molt.

Un cop a baix, de nou a la pista cap a Mas Milà i a la dreta cap al Camp de Futbol primer i per pista cap a Can Suriol.

Hem entrat de nou a la pista camí de les Gunyoles, aquí va ser el primer incendi, el de dissabte passat, olorava a cendra tota l’estona, tot i que no hem vist la part cremada fins a més endavant.

Hem anat seguint la pista i passada la cadena a la dreta cap a Can Mitjans.

Allà hem baixat per la trialera que hi ha abans de la torre elèctrica, després pujada fins arribar al corriol que creuant la riera et deixa a la pista de Olesa de Bonesvalls a Can Grau.

Primera parada, per menjar quelcom i fer la foto de rigor, ja dúiem 30 km a un bon ritme.

Després de la parada hem encarat la pujada cap a Can Grau i després de la trialera que et dur a Can Grau, la petita, ens hem ficat al FR5 de Can Grau a Quatre Camins, el “tornillo”.

El Jorge ha anat primer, l’hi he deixat uns 10 a 15 metres per si de cas, anava amb bici nova.

No l’he pogut seguir i segons Strava he fet PR, ha baixat molt ràpid, tan com que un cop hem arribat a Quatre Camins m’ha dit que m’ha tret quasi un minut.

Ara per ara el problema era seguir en Joan Manel pujant, ara en tinc un altre, seguir el Jorge baixant 😉

Un cop reagrupats hem anat cap a Can Pere de la Plana per baixar per la trialera a l’esquerre.

La banda dreta de la trialera tota cremada, la banda esquerre no, s’ha salvat per poc i per la feina dels bombers.

Hem fet la trialera que hem pujat abans, el Jorge primer.

Només veure’l baixar els primers 25 metres ja m’he espantat, no crec que el pugui seguir amb aquesta bici baixant, es una animalada que combina una bici d’enduro amb la seva tècnica que es molt més bona que la meva baixant.

Un cop als Masets de Dalt, reagrupats, hem encarat pista de tornada cap a Sitges, per la Fassina, Can Marcer, mirador dels Caçadora, pàrquing de la Fita on ens hem acomiadat d’en Joan Manel i avall per la trialera del revolt de rigor cap a Sitges en Josep Maria, el Jorge i jo.

He parat el GPS a la porta de casa amb 50,69km que he fet amb 3h justes, a una mitja de 16,8km/h, un desnivell positiu de 1136 metres i negatiu de 1118 metres, una cadència mitja de 73 rpm, una potència mitja de 186W, una màxima de 1088W, una mitja cardíaca de 135 ppm que és el meu 78% i una màxima de 165 ppm que és el meu 95%, un consum energètic de 2299 calories i millor temperatura que divendres, mitja de 22,2 graus, mínima de 17 i màxima de 28 graus

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 51204 m
Total climbing: 1204 m
Total descent: -1206 m
Download file: 26_06_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix