Ahir vaig sortir amb la Gravel, aquest matí amb poques ganes m’he forçat a sortir una estona amb la All Mountain, ha estat una setmana de poc marge per sortir, així que avui tocava.

Vaig canviar pastilles de davant i de darrera el diumenge al tornar de la sortida amb la colla, tenia unes noves per posar a darrera i unes que vaig canviar fa temps perquè feien soroll, no m’agradaven, però no tenia pastilles a davant.

N’he demanat i rebut entre setmana, però avui he sortit amb les que li vaig muntar, i no ha anat bé, fan soroll i vibra molt quan frenes amb el de davant, li canviaré les pastilles més tard, no m’agraden gents les que dur, les reciclaré.

Eren les set i poc del matí, camí de la Fita amunt, sense pressa, per anar fins els Holandesos i baixar pel Fondo de les Llenties fins a Jafra.

M’he enganxat pujant la trialera del revolt abans d’arribar a Jafra, he posat peu a terra, fa molt que no em passava, m’ha marxat la roda de davant i amb la relació que duia no he pogut pujar. Res moure la bici un pam i a pedalar de nou per seguir amunt.

Baixada per darrera del pàrquing de Jafra fins a la pista de la Fassina als Masets de Dalt.

A l’alçada del pi gros a l’esquerre per pujar la trialera de rigor fins a la pista de Can Pere de la Plana a Quatre Camins.

Encara es nota la olor a cremat, a cendra, quina desgracia més grossa els 3 incendis que hem tingut aquest mes de juny al parc natural del Garraf, es molt trist, de veritat.

Un cop he creuat la pista, trialera avall i per la pista que va a Mas Milà fins arribar al corriol de l’esquerre que puja a Can Pere de la Plana, baixada cap a Can Lloses per la Granja Escola i pel voral de la riera cap a la pista que et dur cap a Sitges.

A les Casetes d’en Portacreu he fet Vallpineda i Santa Bàrbara per arribar a casa pel passeig.

M’ha sortit 24,91km que he fet amb 1h 23m a una mitja de 17,8km/h amb un desnivell positiu de 547 metres i negatiu de 561 metres, una cadència mitja de 74 rpm, un mitja cardíaca de 128 ppm que és el meu 74% i una màxima de 160 ppm que és el meu 92%, una potència mitja de 185W, una màxima de 740W i un consum energètic de 1056 calories, bona temperatura avui 19,3 graus de mitja amb una màxima de 26 graus i una mínima de 18 graus.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 25405 m
Total climbing: 572 m
Total descent: -589 m
Download file: 01_07_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix