Ha estat una setmana estranya de bicicleta, la última sortida va ser el divendres passat amb la gravel.

Dissabte vaig remar amb el paddle, a la tarda pintar el carrer per preparar la catifa de flors del diumenge i diumenge fer la catifa de flors.

Les tiretes del dilluns, dimarts i dimecres eren bastant important, com per no poder seure i deixar-me caure a la cadira, les cames hem feien molt de mal.

El dimarts i dimecres una corredissa de mitja hora, potser un pel més i poca cosa de més.

Avui al matí, després de la revetlla d’ahir m’he llevat tard, i a mitja tarda he sortit amb la gravel a fer una horeta i poc, que ha estat mirar d’esquivar el màxim de gent possible i cotxes a les 6:42 de la tarda per arribar al polígon Mas Alba, pujar la Fita a bon ritme, però amb mal temps i anar cap als caçadors, mirador dels caçadors, holandesos i cap a Vallgrassa.

He tingut tota l’estona una sensació estranya a la roda de darrera, com si anés amb molt poca pressió, però he parat i no, anava bé.

De Vallgrassa cap a la Plana Novella, pujada al palau per darrera i entrada de nou al parc natural, baixada a Jafra i tornada cap a Sitges per Can Marcer, de nou el mirador dels caçadors, la Fita i avall cap a casa pel mateix camí que he fet de pujada.

No he anat a “muerte”, he pujat bé, però sense voler fer cap temps, i m’ha sortit un bon ritme, fins i tot m’ha dit el Garmin d’actualitzar el FTP a 310W, li he dit que no, el meu es 312W, es poca cosa, però el 312W el vaig fer a “muerte” i avui he sortit a rodar.

M’han sortit 26,86km que he fet amb 1h 12m a un a mitja de 22,1km/h, amb un desnivell positiu de 566 metres, negatiu de 559 metres, cadència mitja de 77 rpm, em diu que una potència mitja de 230W, que no està gens malament, una màxima de 912W em diu que la mantinguda durant 20 minuts de 315W, es a dir bon nivell i bon ritme, una mitja cardíaca de 142 ppm que és el meu 82% i una màxima de 165 ppm que és el meu 95%, un consum energètic de 1120 calories i calor, mitja de 27,2 graus, màxima de 29 i mínima de 25, calor i calor i més calor.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 26956 m
Total climbing: 573 m
Total descent: -575 m
Download file: 24_06_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix