Avui dimarts he volgut fer una ruta que vaig trobar l’altre dia a un usuari d’Strava, per mi semi-nova però també podríem dir-li com fer 45km per la zona sense entrar al Parc Natural del Garraf.

He sortit de casa en direcció a Can Girona, per anar a darrera de l’hotel Dolce i anar a buscar l’entrada dels Colls del Miralpeix.

Per la pista dels colls vas a parar a Les Cases del Mar, a Sant Pere de Ribes.

Aquí ha començat una part per sobre de les Roquetes amb massa carril bici, massa asfalt i massa cotxes pel meu gust.

He anat a parar a l’entrada de l’antic Casino de Barcelona, per pujar en direcció a la Finca Mas Solers però a mitja pujada a la dreta surt una pista, el camí vell a Vilanova que et dur a la finca de Clos la Plana primer i després a Puigmoltó.

Des de Puigmoltó he anat cap al camp de vol i he entrat als Viñedos.

Creuar la carretera i anar a buscar la pista que va cap a Sitges, però he anat a l’esquerre cap a Can Lloses.

Allà m’he perdut pels carrers de la urbanització per sortir al restaurant i cap a Sant Pere de Ribes de nou.

He entrat a l’esquerre al camí que voreja la carretera per anar a buscar a nou els Viñedos, per on he vingut abans i pista cap a Puigmoltó de nou, el mateix camí que he fet de vinguda fins a la Finca Mas Solers

Un tros curt de carretera per vorejar la finca i anar per pista cap a la Torre del Veguer i cap a la Mahle a Vilanova.

He seguit cap a la Masia d’en Cabanyes per passar la masia i anar a l’esquerre cap a l’hospital Sant Antoni Abad, a Vilanova i la Geltrú.

A partir d’aquí, creuar Vilanova per carrils bisi fins arribar al Far, just davant de la platja i anar a buscar la pista que et dur a les Cases del Mar i als Colls del Miralpeix, tornar pel mateix camí per on he anat abans.

He girat a la dreta, abans de passar el pont de la riera per anar fins el Golf i tornada pel Terramar, passeig i cap a casa.

Es una ruta amb molt poc desnivell, senzilla i molt ràpida, però per mi té massa cotxes i asfalt, està bé perquè no entres al parc natural i està malament perquè no entres al parc natural del Garraf, ambdues coses a la vegada.

En total m’han sortit 45,51km que he fet amb 1h 54m a una mitja de 23,8km/h amb un desnivell de 540 metres positius i 547 de negatius, una cadència mitja de 76 rpm, una potència mitja de 209W, una màxima de 679W, mitja cardíaca de 127 ppm que és el meu 73% i una màxima de 157 ppm que és el meu 91%, un consum energètic de 1619 calories i calor, mitja de 23 graus amb una màxima de 28 en un moment.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 45615 m
Total climbing: 566 m
Total descent: -573 m
Download file: 14_06_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix