Just això, hi havia poques ganes de sortir i a més fa molta calor, però m’he obligat a mi mateix a fer una sortideta tranquil·la amb la AM.

La de rigor, perquè ens entenguem, la que faig últimament quan surto sol amb la Niner Jet9RDO, pujada del Collet de la Fita, sense mirar rellotge, només pujant tranquil·lament.

Des del pàrquing de la Fita cap al mirador dels caçadors, baixada cap als Holandesos i a l’esquerre per fer el corriol del fondo de les Llenties fins al creuament de La Fassina, Can Marcer i Jafra.

Pujada cap a Jafra, per la trialera del revolt i baixada per darrera de Jafra, després de la cadena cap al creuament de La Fassina cap a Quatre Camins.

Pujada als Masets de Dalt i per la trialera de l’esquerre, després de la cadena, pujada fins a creuar la pista que va de Can Pere de la Plana a Quatre Camins.

Caiguda per la trialera que hi ha tan bon punt creues la pista i pista avall cap a Mas Milà, sense arribar-hi.

A l’esquerre pel corriol que puja cap a Can Pere de la Plana, el que està marcat com a GR i té una cadena a l’entrada i a la sortida.

Des de Can Pere de la Plana cap a la granja escola i baixada cap a darrera de Can Lloses, per anar pel corriol que voreja la riera cap a la pista de Can Lloses a Sitges, la que passa per les Casetes d’en Portacreu.

Un cop al polígon Mas Alba, carretera avall i cap a casa.

M’han sortit 24,09km que he fet amb 1h 18m a una mitja de 18,4km/h amb un desnivell positiu de 564 metres i negatiu de 551 metres, una cadència mitja de 72 rpm, una potència mitja de 199W, una màxima de 1104W, una mitja cardíaca de 133 ppm que és el meu 77% i una màxima de 161 ppm que és el meu 93%, un consum energètic de 1057 calories i calor, mitja de 21,8 graus, màxima de 27 graus. Encara ha de fer més calor, però per ara ja en fa de sobres.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 24329 m
Total climbing: 570 m
Total descent: -576 m
Download file: 16_06_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix