Aquesta setmana no he sortit amb bici cap dia, dilluns paddle surf, dimarts vaig marxar fora per feina, dimecres vaig sortir a córrer i dijous tenia les cames massa cansades, avui he volgut fer una coseta curta amb la gravel, a les 9:00 havia d’estar llest a casa.

Pujada cap al polígon Mas Alba i collet de la Fita amunt.

El mamón del Garmin em diu “estat de forma ZERO”, es a dir, estàs igual, quan habitualment em dona sempre que estic per sobre de zero.

 He pujat a bon ritme, no pas a ritme de record, però bé.

M’han sortit 13m 44s al pàrquing de la Fita, he seguit cap al mirador dels caçadors, allà amb 19m 36s i baixada cap als Holandesos i cap a Vallgrassa.

Corriol de Vallgrassa a la Plana Novella, carretera de Can Grau i pujada al palau budista per darrera, per la pista.

Entrada de nou al parc natural, baixada cap a Jafra i tornada cap a Sitges per Can Marcer, caçadors i collet de la Fita, el mateix camí que de pujada.

A la baixada del collet, just quan acaba la part de ciment que hi ha un reguerot per evitar que l’aigua s’endugui massa terra, he picat amb la llanta de davant, he escoltat un “cloc” que no m’ha fet gracia.

He vist que la roda estava molt baixa, com si hagués punxat, però com que anava just de temps, no he tocat res, he baixat el ritme i tranquil·lament cap a casa.

A casa m’he adonat que ha perdut aire amb el cop, estava per sota d’1 BAR, que es molt poc, però com que duc el “xurro” m’ha aguantat.

M’han sortit 26,76km que he fet amb 1h 14m a una mitja de 21,6km/h amb un desnivell positiu de 576 metres i negatiu de 571 metres, una cadència mitja de 76 rpm, una potència mitja de 215W, màxima de 888W i m’ha donat una mitja en 20 minuts de 312W, es a dir, un pel per sobre del meu FTP que està amb 311W, prou bé. La mitja cardíaca de 146 ppm que és el meu 84% i la màxima de 172 ppm que és el meu 99%, consum energètic de 1074 calories.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 26995 m
Total climbing: 609 m
Total descent: -591 m
Download file: 10_06_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix