Ahir descans de cames, un pel de tronc superior amb el paddle surf, avui he sortit de tranquis amb la Taroko, sense ganes de fer temps.

La pujada al polígon Mas Alba un drama, he sortit un pel tard suposo, faltaven 10 minuts per les 8 del matí, i transit per un tub, per postres hi ha mercat i he acabat enganxant un camió de la brossa que parava a cada contenidor a recollir material, lent, però no anava a fer temps.

La pujada del Collet fins el pàrquing la he fet per sobre de FTP tota l’estona, he pensat de fer alguna sèrie, però la he concentrat amb la pujada a “tope” i la resta de tranquis.

M’ha donat 13m 18s al pàrquing de la Fita, que tal i com he arribat a l’inici, es un molt bon temps.

19m 04s al mirador dels caçadors i després ja avall, cap a La Fassina per Can Marcer i després cap als Masets de Dalt però sense arribar-hi.

He pujat a la dreta cap a Jafra pel corriol que dona al pàrquing i per la pista fins al palau budista, sortint per darrera a la carretera de Can Grau i cap a Vallgrassa pel corriolet.

Pujada fins al pàrquing de Vallgrassa i tornada de rigor pels Holandesos, mirador dels caçadors i al pàrquing de la Fita he anat a la dreta cap a Mas Alba, per tornar per les Casetes d’en Portacreu, Vallpineda i Santa Bàrbara.

He parat el GPS a la porta de casa amb 31,59km que he fet amb 1h 25m a una mitja de 22,2km/h (i això que era de tranquis… la gravel 😉) un desnivell positiu de 568 metres i negatiu de 593 metres, una cadència mitja de 74 rpm, potència mitja de 215W, màxima de 914W, mitja cardíaca de 135 ppm que és el meu 78% i màxima de 165 ppm que és el meu 95% (pujant la Fita), consum energètic de 1104 calories i calor, 18 graus de mitja, mínima de 14 i màxima de 22 graus.

Total distance: 31751 m
Total climbing: 640 m
Total descent: -647 m
Download file: 19_05_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix