Matí de divendres, sortideta curta amb la AM, dos quarts de vuit del matí, la sortideta de rigor.

Ahir vaig sortir amb la gravel, avui pujada al Collet de la Fita, mirador dels Caçadors, Holandesos i baixada pel Fondo de les Llenties fins a Jafra, pujada per la trialera del revolt.

He baixat per la trialera que hi ha sobre de Jafra, la que acaba a la riera i dona a la pista de la Fassina cap als Masets de Dalt.

Un cop als Masets, trialera de l’esquerre un cop passada la cadena, sencera fins a dalt, creuar la pista de Can Pere de la Plana a Quatre Camins i trialera avall.

Pista de baixada cap a Mas Milà i corriol a l’esquerre, després de la cadena, cap a Can Pere de la Plana.

La tornada per la granja escola, com sempre. Corriol de la riera, pista cap a les Casetes d’en Portacreu i he tornat per Vallpineda i Santa Bàrbara.

M’han sortit 25,23km que he fet amb 1h 24m a una mitja de 17,9km/h, un desnivell 532 metres positius i 511 metres negatius, una cadència mitja de 73 rpm, una potència mitja 196W, una màxima de 805W, una mitja cardíaca de 132 ppm que és el meu 76% i una màxima de 158 ppm que és el meu 91%, un consum energètic de 993 calories i millor temperatura que ahir, 17,4 graus de mitja

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 25416 m
Total climbing: 575 m
Total descent: -582 m
Download file: 20_05_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix