Diumenge vàrem sortir de trialeres amb la colla, dilluns tronc superior amb el Paddle Surf i descans de cames, avui he sortit amb la gravel, amb la Finna Taroko a fer una Morella a bon ritme, a veure que tal.

He sortit de casa a les 7:30 clavades, bici neta i cadena encerada, una ampolla de 750 d’aigua i amunt.

No he tingut gaires problemes de transit, per tan el ritme que he dut fins el polígon Mas Alba ha estat bo, no de temps record, però bo.

La pujada del Collet de la Fita bé, he arribat al pàrquing de la Fita i he pitjat el Lap del Garmin, m’ha donat 13m 22s, no es el meu millor temps, però es un molt bon temps.

El següent punt on he pitjat el botó del Lap ha estat al revolt entrant a les “basures”, m’ha marcat 16m 04s.

M’he trobat un ciclista just al pi del revolt, l’he passat, anava amb una 26 a un ritme més lent que el meu.

He seguit fent feina per veure que tal el temps al mirador dels caçadors i prou bé, amb menys de 19 minuts es un molt bon temps per mi, m’ha marcat 18m 58s, per pels.

Baixada cap als Holandesos i amunt cap al pàrquing de Vallgrassa.

Per cert m’he trobat 2 ciclistes en sentit contrari, m’ha fet l’efecte que el segon era l’Oliver, anava vestit de Biciats del Garraf.

De camí cap al pàrquing, abans d’arribar a la cadena i deixar la pista que va a Can Lluçà m’he trobat 2 noies amb BTT també, molta gent aquest matí per la muntanya, per ser un dimarts d’entre setmana deu ni do.

Des del pàrquing de Vallgrassa per carretera amunt, la gracia de dur el potenciòmetre es que vas veient com vas generant potència i he mirat d’estar sempre per sobre del meu FTP actual que es de 311W.

M’han passat un parell de cotxes i m’ha passat el Santi amb la moto elèctrica que anava a treballar, m’ha cridat, es a dir m’ha conegut, jo també a ell.

He encarat la última part després de la cadena cap al cim de la Morella mirant el temps i he pitjat per última vegada el botó del Lap just a dalt de tot, just abans de començar a baixar un parell de metres fins una mena de mirador que hi ha on he fet la foto, m’ha marcat 56m 33s.

Es un molt bon ritme per mi, el meu millor temps crec que ronda els 55m, un pel per sota, però molt poc, i amb la gravel, es clar.

Foto de rigor, aigua i avall, de tornada.

La tornada es exageradament ràpida, tardo 32 minuts del cim de la morella fins a la porta de casa.

He tornat pel mateix camí d’anada, a ritme de MTB no pas de gravel, sort que la Taroko s’ho menja tot, es una gravel però amb llantes de 30mm i la potència amb amortidor ajuda, sinó no crec que pogués dur aquests ritmes per segons on.

M’han sortit 32,02km que he fet amb 1h 28m a una mitja de 21,7km/h amb un desnivell positiu de 705 metres i negatiu de 729 metres, aquí hi hem d’afegir el que em falla sempre el Edge 820, a veure si li faig un canvi un dia d’aquests. La mitja cardíaca de 140 ppm que és el meu 81% i la màxima 163 ppm que és el meu 94%. Es a dir, a bon ritme, però no a “muerte”. La cadència mitja de 75 rpm, la potència mitja de 229W, la màxima de 1067W, el consum energètic de 1217 calories i ja amb calor per la hora que era, mitja de 19,4 graus, mínima de 17 i màxima de 23.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 32418 m
Total climbing: 794 m
Total descent: -793 m
Download file: 17_05_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix