He sortit de casa tard, però avui podia. Faltaven un parell de minuts per les 8 del matí, al cap un Gunyoles amb la Taroko, tenia ganes de gravel.

Passeig de la Rivera, pujada a Santa Bàrbara, baixada per darrera cap a Vallpineda, les Casetes d’en Portacreu i cap a Can Lloses.

Carretera d’Olivella cap al Mas de Can Giralt i cap al camp de futbol de Mas Alba, per seguir pel corriol que voreja la riera fins a Can Suriol, de nou a la carretera d’Olivella.

Entrada a la pista que et puja a Les Gunyoles.

He anat a bon ritme tota l’estona, el Garmin m’ha dit que estic +10 sobre el meu estat de forma normal, el Vivoactive m’ha dit aquest matí que la bateria corporal estava al 90% quan m’he llevat, he anat a bon ritme tota l’estona.

He arribat al poble de les Gunyoles amb 1h 5m, pujada i començant a baixar cap a l’Arboçar de Dalt he parat a fer la foto de rigor.

Baixada, creuar el poble i a l’esquerre cap a l’Arboçar de Baix, corriol i creuant la carretera de rigor baixada cap a Can Trabal.

Pista de tornada cap a Viladellops, deixant el poble a dalt a la dreta, corriolet de baixada i pista amunt per anar a buscar de nou Mas Milà.

Carretera d’Olivella cap a Can Lloses i entrada de nou a la pista que et dur cap a Sitges, tornada pel mateix lloc que l’anada.

He parat el GPS a la porta de casa amb 2h 2m amb una mitja de 21,5km/h i 43,7km, però el mamón del Garmin Edge 820 no m’ha guardat el track. No he pogut recuperar res de res, no tinc clar que ha passat, si he estat jo que li he dit no guardar o ell que no m’ha fet cas. Hi havia “cacau” a la porta de casa amb camions parats i cotxes fent soroll i no tinc clar que he fet.

Avui no hi ha track ☹

Digues si t'ha agradat

Comparteix