Aquest matí hem quedat a les 7:30 al Caprabo, no tenia previsió de que vingués gaire gent, el Jorge esta positiu de Covid, el Santi va dir que no tornaria fins a l’any vinent i amb la resta habitualment ja no hi compto, només en Joan Manel.

M’ha sorprès gratament que el Pedro i el Damià estaven al Caprabo, hem anat plegats cap a Can Lloses a Sant Pere de Ribes on hi havia en Joan Manel esperant-nos.

Mitja volta i per pista hem creuat Can Lloses i hem pujat cap a la granja escola de Can Pere de la Plana.

En Joan Manel ha pujat amb la bici del Damià, està mirant de fer un canvi de bicicleta, i s’està mirant una Specialized Epic, amb una geometria semblant a la Epic del Damià.

Un cop hem arribat a la carretera a dalt de la granja escola, han fet canvi de bici de nou i hem anat carretera amunt fins passar el cadenat i entrar al corriol que baixa primer al costat de les vinyes i després entre mig del bosc fins a la pista que va a Mas Milà.

Pujada cap a la dreta, per pista, cap a Can Pere de la Plana, hem pujat de nou a la urbanització i hem entrat de nou al parc, per anar a buscar la trialera que cau a mà esquerre i que seguint la pista et dur de nou d’on veníem, tot i que no hi hem arribat, hem anat a la dreta cap a Olivella.

Sense arribar a Olivella, hem anat cap a l’esquerre cap al Pou de la Vinya per anar a buscar la trialera que et dur a Can Suriol, a la carretera d’Olivella.

El Damià ens ha dit que anava just i hem anat a buscar la pista que et dur cap a Les Gunyoles, per anar cap a Can Mitjans un cop passat el cadenat.

Hem trobat un ciclista que buscava trialeres, no era de la zona, li hem ensenyat la que baixa abans d’entrar a Can Mitjans i hem fet mitja volta per anar cap a Santa Susana, però deixant la pista i entrant a la dreta al corriol que creuant la riera et dur a la pista de tornada cap a Olivella.

Hi havia un munt d’esbarzers, hem acabat de punxes un pel farts.

Un cop a la carretera d’Olivella hem pujat pel corriol que hi ha davant, la pujada es interessant i un cop a dalt hem anat cap al Cementiri, on el Damià ens ha dit que no podia més, que tornaria per carretera.

No l’hem pogut convèncer i hem seguit els tres per darrera del cementiri i anant a buscar un corriol que et baixa fins a Can Camps i per pista tornada cap a Quatre Camins, passant pel Mas Aliona.

A Quatre Camins cap a Can Pere de la Plana i baixada per la trialera de l’esquerre fins arribar als Masets de Dalt.

Hem trobat una tortuga en mig del corriol abans d’arribar als Masets, preciosa i ben grossa. S’ha amagat quan ens ha sentit.

En Joan Manel l’ha agafat amb cura dels costats i l’ha apartat del corriol, que no sigui que algú no la veiés i li pogués fer mal.

La tornada cap a Sitges ha estat senzilla, corriol a la dreta cap a Jafra, de pujada i de Jafra a Sitges per pista per Can Marcer.

El Pedro i jo hem fet el desviament de l’esquerre, en Joan Manel ha preferit la pujada per pista més directe i avall cap al pàrquing de la Fita, on ens hem acomiadat d’en Joan Manel.

El Pedro i jo hem baixat la fita, trialera del revolt, a bon ritme i cap a casa.

A casa abans de les 11:00 com sempre, amb 46,29km que he fet amb 2h 44m a una mitja de 16,9km/h, amb un desnivell positiu de 1014 metres i negatiu de 939 metres, una cadència mitja de 72rpm, una potència mitja de 190W, no he anat a ritme massa alt, venia el Damià i havíem d’adaptar el ritme al que va l’últim, com sempre, es norma. La potència màxima de 891W, la mitja cardíaca de 129 ppm que és el meu 75% i la màxima de 163 ppm que és el meu 94%, 1874 calories de consum energètic i 15,8 graus de temperatura mitja, amb una mínima de 11 graus, he sortit d’estiu sense “manguitos” i perfecte.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 46685 m
Total climbing: 1123 m
Total descent: -1130 m
Download file: 08_05_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix