Ahir li vaig passar una aigua, ben neta, cadena amb cera, tota perfecte. Avui he sortit amb la Jet9RDO, tenia ganes de trialeres a bon ritme.

Devien passar uns minuts de les 7 del matí, encaro el polígon Mas Alba i la pujada de Collet de la Fita.

Sembla mentida com més ràpida es la Gravel amb comparació a la All Mountain.

M’ha marcat 15m 07s el pàrquing de la Fita, amb la Gravel ho he fet amb menys de 13 minuts i menys de 14 es el més normal.

El mirador dels caçadors amb la Gravel hi arribo per sota de 20 minuts sempre, ho he arribat a fer per sota de 19 minuts fins i tot, avui amb la All Mountain 21m 23s.

Això si, baixant es imbatible, es gaudeix moltíssim i treballa com cap altre bici que he tingut.

He anat cap als Holandesos per baixar el Fondo de les Llenties.

Sembla mentida com treballa, li pots donar el que vulguis que ella fa la seva feina i treballa perfectament, estic super content amb aquesta bicicleta.

M’he endut la GoPro amb l’armilla de pit, bàsicament per fer alguna foto i algun vídeo en un punt de visió diferent del que faig sempre.

Un cop a la pista que puja a Jafra, he fet la trialera del revolt i en contes de baixar per Jafra, he pujat cap als budistes per entrar a l’esquerre després del cadenat i anar a buscar l’altre trialera que baixa fins a la riera i et deixa al mateix lloc, a la pista que va de la Fassina a Quatre Camins.

Pujada fins el Masets de Dalt i per la trialera de l’esquerre fins a la pista que va de Can Pere de la Plana a Quatre Camins.

Caiguda per la trialera que hi ha tan bon punt travesses la pista i avall cap a Mas Milà, però he anat a l’esquerre cap a Olivella.

La pujada de pista de rigor i abans d’arribar al final on hi ha la masia, a l’esquerre hi ha un corriol estret i tapat que acaba amb una trialera molt divertida i molt ràpida, que t’acaba deixant a la pista que puja de Mas Milà cap a Can Pere de la Plana, que es el que he fet.

He acabat agafant el corriol que puja a la dreta, que et deixa a la urbanització, baixada per la granja escola cap a Can Lloses i pel corriol de la riera a l’esquerre cap a la pista que et torna cap a Sitges, per les Casetes d’en Portacreu, polígon Mas Alba de nou i cap a casa.

M’han sortit 28,33km que he fet amb 1h 40m a una mitja de 17km/h amb un desnivell positiu de 648 metres i negatiu de 639 metres, una cadència mitja de 73 rpm, una potència mitja de 202W, una màxima de 1125W i sostinguda en 20 minuts de 308W, mitja cardíaca de 135 ppm que és el meu 78% i màxima de 160 ppm que és el meu 92%, 1215 calories de consum energètic i bona temperatura, mitja de 10,4 graus.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 28517 m
Total climbing: 697 m
Total descent: -704 m
Download file: 13_05_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix