Matí de divendres, he sortit amb ganes, però no he pogut fer bon temps, taps de trànsit al parc del Garraf que m’han fet haver de parar la bici o baixar molt el ritme.

Pujada cap al polígon Mas Alba, he sortit de casa que eren les vuit menys deu del matí aproximadament, tenia una hora i poc, per feina.

Pujada del Collet de la Fita, un parell de cotxes que m’han fet haver de reduir tan la velocitat que al final he parat per deixar-los passar, venien de cara.

He arribat la pàrquing amb 14 minuts, no es un bon temps per anar amb la gravel, a partir d’aquí tot el que sigui millorar es complicat.

Mas Maiol i després a la dreta per baixar cap a Vallcarca per Mas Quadrell, un camió al final, per la pista, fumejant molt i sense veure’m, m’ha costat molt poder-lo passar, crec que no m’ha vist ni quan el volia passar ni quan l’he passat, el bon home era molt gran.

Pujada cap a Can Granada per la ziga zaga de ciment, m’ha costat molt, tot i que el potenciòmetre em deia que el ritme era bo.

M’he trobat un grup de persones que pujaven a peu i al final de tot de la part de ciment un cotxe de cara, he hagut de tornar a baixar el ritme, al final ha parat i he pogut passar-lo.

Des de Can Granada fins a Campdasens bé, la pujada fins el cim abans d’arribar a veure Can Lluçà també be, allà m’ha marcat 49 minuts, que es un bon temps, per tot el que he tingut de pujada.

La tornada per feina, baixada cap als Holandesos a bon ritme, sense trobar-me a ningú.

He vist que canviava a 1 hora quan he passat pels Holandesos, que no es un mal temps.

Espring final per arribar al mirador dels caçadors i tornada pel mateix camí de l’anada, pàrquing de la Fita i avall cap al Caprabo.

M’he trobat un parell de persones en un revolt que no els he vist fins que els he tingut a sobre, sort que ells si m’han vist i s’han apartat i a la part de baix, a la terra, un cotxe que pujava a tota castanya i que m’ha vist, però que no ha reduït en cap moment, hem passat un al costat de l’altre justets, jo he baixat un pel el ritme, ell no.

He parat el GPS a la porta de casa amb 26,78km que he fet amb 1h 13m a una mitja de 22km/h amb un desnivell positiu de 592 metres i negatiu de 595 metres, cadència mitja de 76 rpm, potència mitja de 232W, màxima de 1032W un IF de 0,955 que està molt bé per la ruta de “merda” que m’he trobat, mitja cardíaca de 140 ppm que és el meu 81% i màxima de 162 ppm que és el meu 94%, 1018 calories de consum energètic, 15,3 graus de temperatura mitja, ja podem anar d’estiu i mínima de 11 graus, calor.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 26952 m
Total climbing: 629 m
Total descent: -631 m
Download file: 29_04_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix