Aquest matí havíem quedat a les 7:30 al Caprabo, on hem aparegut el Santi i jo i amb la resta al creuament de la masia que hi ha entre Sitges i Sant Pere de Ribes.

Hem aparegut a les 7:40 al creuament, hi havia en Joan Manel i el Jorge, el Mario m’ha trucat i s’ha equivocat de lloc, l’hem trobat un pel més endavant.

La idea era una ruta que vaig fer ara fa unes setmanes, vaig fer-la sol, li vaig agafar a l’Oliver via Strava.

Hem fet la part inicial que es un corriol que dona la vola per darrera de Can Lloses per entrar de nou al bosc que hi ha darrera de Sant Pere de Ribes, amb una trialera de pujada exigent, de les de posar el cor a “tope” i cremar cames.

El Santi venia lent, però l’anàvem esperant.

Hem aparegut a Sant Pere de Ribes, hem encarat Sitges i entrat a la riera per anar cap als Vinyedos, hem hagut d’esperar un pel el Santi.

D’allà hem anat cap a Puigmoltó, però està filmant una pel·lícula i hem hagut de fer un petit “invent” per poder agafar la pista normal, estava tot tancat.

Sortida a Puigmoltó i per un corriol hem entrar en un corriol que baixava.

Hem esperat el Santi que no venia, i m’ha trucat. Venia lluny, suposo que cansat de la setmana que ha estat fora i no ens ha vist.

El Jorge i el Mario l’han esperat, mentre en Joan Manel i jo estàvem uns metres més endavant.

Han aparegut tots i hem anat fent, però esperant el Santi un pel massa.

Corriols amunt i avall per anar a parar a Vilanova, a la Mahle i començar a pujar cap al Mas de l’Artís.

El Santi venia massa lluny.

Pujada cap al Mas de l’Artís i abans d’arribar-hi a l’esquerre, per acabar agafant una trialera de pujada que et deixa a l’inici de la pujada de Balcons.

El Santi ha aparegut al cap d’una estona quan hem parat a reagrupar-nos i ens ha dit que no sortiria més amb nosaltres, ja que fa de tap i que no pot seguir el ritme.

Ens hem quedat un pel sorpresos i hem fet entre broma i convenciment perquè seguis venint, entenem que ha tingut una mala nit i que no ens pot seguir, però s’ha de dir que s’exigeix molt poc, per tan no millora.

Hem fet la foto de rigor i hem deixat passar massa estona.

Hem seguit amunt fins arribar al creuament on comença la pujada a Balcons i hem anat a la dreta per la trialera que baixa al Fondo de les Oliveres, per pujar-la fins a dalt, on ens hem reagrupat.

Pujada de ciment cap a la Casa Alta i després cap al Pic de l’Àliga.

El Jorge ha parat a agafar un cargol que ha trobat a terra, venia últim abans del Santi i al passar el cadenat on hem parat per reagrupar-nos, hem trobat un ciclista amb bici elèctrica que venia buscant la peça que el Jorge ha recollit, afortunat ell.

Era el cargol de la biela al pedalier, li hem donat i li he deixat eines per poder collar-lo, mentre ha arribat el Santi.

Hem fet canvi de plans, per horari, pujada al Pic de l’Àliga i baixada cap a Canyelles.

El Santi ha dit que faria el seu ritme i a Canyelles hem plantejat tornar pel Montgrós, però el Mario que va sortir ahir ha decidit tornar per carretera, així que només el Jorge, en Joan Manel i jo hem fet la ruta de rigor, que es dura de nassos.

Pujada per darrera de la benzinera fins a la urbanització que hi ha darrera del Montgrós i pujada cap al Montgrós, on hi ha una pujada molt exigent, de les que habitualment fem peu, tot i que avui no ha fet peu ningú.

Pujada exigent i sense parar baixada cap a Ribes, per la trialera del formiguer de ciment, que es dura però es pot fer ràpida, té punts de recolzament als laterals que donen un punt de confiança que realment no existeix.

Baixada fins al Castell i tornada cap a Sitges per l’autòdrom.

En Joan Manel s’ha acomiadat abans d’arribar als Vinyedos i el Jorge i jo hem agafat camí de l’autòdrom primer, Rocamar i a la rotonda de la Plana Est ens hem acomiadat, ell cap a casa seva i jo cap a la meva pel passeig.

En total m’ha sortit 50,34km que he fet a un ritme molt irregular de 16,9km/h amb 2h 58m, he arribat a casa tard, passaven 20 minuts de les 11 del matí. El desnivell positiu de 964 metres i el negatiu de 853 metres, hi hem d’afegir el 10% que falla habitualment el meu GPS, amb una cadència mitja de 73 rpm, una potència mitja de 184W que es baixa, una màxima de 837W, una mitja cardíaca de 128 ppm que és el meu 74% i una màxima de 170 ppm que és el meu 98%, un consum energètic de 1970 calories i bona temperatura, 16,8 graus de mitja amb una mínima de 11 graus, hem sortit d’estiu.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 50947 m
Total climbing: 1107 m
Total descent: -1110 m
Download file: 01_05_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix