Ahir vaig sortir amb la gravel a fer un Vallgrassa i Plana Novella a bon ritme, avui he tornat a sortir, demà no puc, potser 2 dies seguits no es el més adient…

Era un quart de vuit del matí que he sortit cap al passeig, pujada cap a Santa Bàrbara, Vallpineda, les Torres i les Casetes d’en Portacreu per anar fins a Can Lloses.

D’allà carretera d’Olivella fins a l’entrada a Mas Milà, creuant la urbanització primer i per pista després fins arribar a sota de Viladellops, pujada cap a Can Trabal per pista i fins els dipòsits d’aigua primer i baixada després per anar ja cap a l’Arboçar de Dalt.

He creuat l’Arboçar de Dalt i he entrat de nou a pista per anar cap les Cases Blanques i seguint la pista deixant Les Gunyoles a l’esquerre fins arribar a Can Suriol, a la carretera d’Olivella.

Molt de fang, la setmana passada devia ploure molt, hi havia tolls d’aigua i fang que no han fet fàcil el ritme.

Des de Can Suriol pel corriol que voreja la riera fins al camp de futbol de Mas Milà primer i seguint el GR fins el Mas de Can Giralt i la carretera d’Olivella de nou, per anar cap a Sant Pere de Ribes.

Quan he arribat a la rotonda que passa per sobre de la C15B he baixat a l’esquerre per pista cap als Viñedos i pel camí de darrera cap a Puigmoltó, l’autòdrom i Rocamar per arribar a casa pel passeig de nou.

Tot i no haver anat a “muerte” el ritme ha estat interessant, m’han sortit 43,34km que he fet amb 1h 58m a una mitja de 22km/h amb un desnivell positiu de 570 metres i negatiu de 564 metres, una cadència mitja de 80 rpm que està molt bé, habitualment vaig un pel per sota i hauria d’anar a 80. La potència mitja de 209W, la màxima de 747W la mitja cardíaca de 135 ppm que és el meu 78% i màxima de 160% que és el meu 92%, consum energètic de 1482 calories i potser un pel de fred a l’alçada de Mas Milà, mínima de 2 graus i mitja de 6,6 graus, he sortit d’estiu amb “manguitos”.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 43521 m
Total climbing: 639 m
Total descent: -646 m
Download file: 26_04_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix