Avui havia d’estar d’hora a casa, m’he llevat molt d’hora, potser massa, però sense despertador.

He estat fent feina i cap a les set menys cinc del matí he sortit de casa cap al polígon Mas Alba, a bon ritme i sense gaire transit.

Fins el pàrquing de la Fita 13m 35s, que es un bon ritme i 19m 30s al mirador dels caçadors, he anat cap a Vallgrassa pels Holandesos i baixat cap a la Plana Novella.

Feia fred, més del que tenia pensat que faria, he sortit de primavera, però he notat fred.

Carretera de Can Grau i pujada a l’esquerre per la pista cap al palau budista, entrada de nou al Parc Natural i tornada cap a Sitges baixant cap a Jafra i pujant per Can Marcer.

A l’alçada del pàrquing de la Fita he anat cap a Mas Alba per anar a buscar Vallpineda per les Casetes d’en Portacreu i pujar per Santa Bàrbara.

Hi ha un parell de metres abans d’arribar a Santa Bàrbara que has de posar-te de peu per poder pujar bé, però ha coincidit el pedal amb l’esglaó de l’esquerre, on comença ja el carrer, total que he picat amb el genoll a terra, no he pogut treure el peu del pedal a temps.

Res, un cop i llestos.

Baixada i pel passeig fins a casa.

M’han sortit 29,31km que he fet amb 1h 18m a una mitja de 22,3km/h amb un desnivell positiu de 552 metres i negatiu de 570 metres, una cadència mitja de 78 rpm, mitja cardíaca de 132 ppm que és el meu 76% i màxima de 1654 ppm que és el meu 95%, potència mitja de 219W, màxima de 788W, la mitja en 20 minuts de 313W que es un pel per sobre de FTP i el consum energètic de 1037 calories, amb una temperatura mínima de 4 graus i mitja de 7,8 graus.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 29498 m
Total climbing: 610 m
Total descent: -617 m
Download file: 25_04_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix