Avui dilluns he sortit amb la gravel per feina, es estrany, però avui he fet una gravelada amb el Charles de SLB.

Ara fa ja setmanes em va demanar, un bon client que tinc a Holanda, de venir a Sitges a pedalar plegats.

El Charles és ciclista de carretera, però té una gravel (bé un parell), li fa la mateixa por la muntanya que a mi la carretera, però la gravel es quelcom en el que ambdós coincidim.

Va volar ahir diumenge al Prat, el vaig anar a recollir a última hora del matí, i un cop el deixo a l’hotel, el vaig a recollir i anem a dinar plegats, vàrem dinar a La Nansa.

Va dur una Specialized espectacular, de les que duen amortidor al quadre amb un Shimano GRX sencer, un 2×11 amb discs, molt bonica i segurament no “barata” coneixent-lo.

Vaig anar-lo a buscar també per anar a sopar, unes tapes al Cable.

Aquest matí a les 8 l’he passat a recollir per l’hotel, estava al passeig mirant el mar esperant-me i hem marxat cap al polígon Mas Alba, pujant l’avinguda Sofia.

Tenia al cap fer-li una ruta per tenir un tastet de tot, però evitant qualsevol tipus de pedra, no li agraden i com que no en sap, li fa por.

Pujada al Collet de la Fita i fins el mirador dels caçadors, hem parat a fer la foto.

Baixada cap a la Fassina per Can Marcer i cap als Masets de Dalt per pujar cap a Quatre Camins per la pista.

Allà l’he vist molt més apurat que la pujada del Collet de la Fita, fins el punt que m’ha dit de fer un canvi de ruta i buscar quelcom més curt ☹

Jo volia anar a Olivella, baixar per carretera camí de Can Suriol, fent el corriol que va paral·lel a la carretera i anar fins a Les Gunyoles, hi ha una vista de Montserrat ben xula, tornada i llestos.

Però m’he vist obligat a rectificar la ruta, la cara que feia era d’un patiment important.

M’ha dit que des de l’agost ha fet 450km només, abans en feia uns 1000 mensuals amb carretera, ara s’ha passat al golf, no es el mateix.

Un cop a l’alçada de la carretera d’Olivella fins a Can Grau, hem agafat la carretera cap a Can Grau primer i després baixada per carretera fins a la Plana Novella, per empalmar amb el camí de Vallgrassa i un cop creuada la carretera i de nou a la pista, quan m’ha dit que anava  bé, hem anat a l’esquerre cap a Can Lluçà i Campdansens.

Baixant de Campdanses cap a Vallcarca hem anat a l’esquerre cap al punt de guaita, foto de rigor, les vistes son espectaculars i avall cap a Vallcarca per pujar cap a Mas Quadrell.

Li he anat dient tota l’estona el que ens quedava, però la última pujada cap a Mas Quadrell crec que ha estat un pel massa per ell.

Hem de contar que Holanda es relativament pla, una sortida de 300km amb bici de carretera pot portar uns 600 metres de desnivell positiu, es a dir res, les mitges amb carretera estan, segons m’ha dit, entre 31km/h els conservadors i 35km/h els més “racing”.

La tornada un cop al pàrquing de la Fita l’hem fet per Mas Alba, baixada a la urbanització i cap a Vallpineda per les Casetes d’en Portacreu i hem acabat pujant a Santa Bàrbara pel corriol de darrera, havia de fer-li un “regal” amb un corriolet, que no li ha fet gaire il·lusió, tot s’ha de dir.

Baixada cap al passeig, ell a l’hotel i jo cap a casa, dutxa i hem anat a dinar plegats.

M’han sotit 44,05km que he fet amb 2h 38m a una mitja de 16,7km/h, molt baixa, un desnivell positiu de 1020 metres amb el meu GPS, el seu Garmin 830 ha donar 1100, es el 10% d’errada que té el meu, una mitja de potència de 167W, que es molt poc per aquesta ruta, una màxima de 797W, 67 rpm de cadència mitja, 114 ppm de pols cardíac que és el meu 66%, el seu estava molt per sobre del 85% de mitja. La màxima de 155ppm que és el meu 90%. 11,3 graus de temperatura, hem anat d’estiu ambdós, amb manguitos i un consum energètic de 1581 calories.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 44313 m
Total climbing: 1097 m
Total descent: -1099 m
Download file: 11_04_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix