Diumenge a les 7:30 estava jo sol al Caprabo, he anat cap a Sant Pere de Ribes, havíem quedat a la plaça de la vila a les 7:50, hi havia el Santi, en Joan Manel i el Jorge ha aparegut passats uns minuts.

Hem encarat per anar cap a Vilanova, per darrera del castell de Ribes i cap a la Mahle.

Després de passar la Masia d’en Cabanyes hem anat a la dreta, per anar a buscar la pista que puja cap al Mas de l’Artís.

Abans de l’últim revolt a la dreta, hi ha un camí que puja a l’esquerre, camí encimentat.

Un cop a dalt, hi ha un creuament de pistes i hem anat a la dreta, trialera de pujada que et deixa just abans de la part de ciment que puja cap als Balcons, ja a Vilanova.

A la dreta hi ha una trialera que baixa i que et deixa al Fondo de les Oliveres, que l’hem agafat a mitges i de pujada, fins a l’inici de la part de ciment que puja cap a la Casa Alta.

Pujada cap a la Casa Alta i sense arribar-hi a la dreta cap al pic de l’Àliga, ja a Canyelles.

Just passar la cadena, abans de començar a pujar ens hem reagrupat i avall cap a Daltmar, primer per pista i un cop arribes a la urbanització, a l’esquerre per un corriol que baixa, es estret però no prou ràpid, en algun punt has de pedalar per agafar més velocitat, però es divertit.

Un cop a baix empalmes amb la pista que puja a la cimentera, però hem baixat cap a la carretera de Moja a Daltmar, per creuar-la i seguir per pista de baixada cap a l’inici de la pujada del Castell de Sant Miquel d’Olèrdola.

Creuar la C15 per sobre i carretera vella de Canyelles fins passar l’entrada a l’esquerre de Viladellops.

Hi ha una riera, just abans de la riera hi ha un corriol que entra, el vaig fer fa un parell de setmanes, per la resta era nou.

L’hem fet sencer, molt contents.

Un cop empalmes amb la pista un pel més ampla, a la dreta per anar a unes vinyes i hi ha una pujada amb molt poc grip a l’esquerre, duríssima, que han fet el Santi i el Jorge, jo m’he equivocat en un moment i un cop he fet peu ja no he pogut recuperar, en Joan Manel ha posat peu un parell de metres més avall.

Ja planejant, a la pista, hem empalmat una pista que hem fet a la dreta i la següent entrada a l’esquerre, aquí l’error i l’encigalada.

La idea no es pas fer el que hem fet, entenc que havia d’haver seguit més endavant i entrar a l’esquerre més endavant, però ja que ens hi hem posat hem seguit.

La pujada es per un corriol que acaba amb una trialera que baixa a l’esquerre.

L’inici es pot fer bé, però després hi ha un munt de pedres, potser un pel massa ja que he hagut de fer peu i en Joan Manel i el Jorge també, el Santi ha fet via abans, no ha esperat a que la resta es rehidratessin abans de començar la trialera.

Ens ha dut a un camp llaurat, el Santi ha plantejar anar a la dreta pel voral del camp i ho ha fet bé, hem trobat un corriol estret que ens ha dut a la pista de tornada de Viladellops a Mas Milà, la que fem sempre.

Tornada cap a Mas Milà, hem fet la trialera de la dreta al final, una petita pujada i una baixada amb uns esglaons i ens hem acomiadat a la carretera del Santi, que ha fet via cap a casa.

La resta hem creuat la riera cap al Mas de Can Giralt i tornada cap a Sant Pere de Ribes, per la trialera de l’esquerre de l’apicultor, riera i carretera després del pont.

Allà ens hem acomiadat d’en Joan Manel, just a la rotonda d’entrada de la C15B i el Jorge i jo hem tornat cap a Sitges anant a buscar la riera de Ribes, l’autòdrom, Rocamar i ja a casa.

A mi m’han sortit 52,13km que he fet amb 2h 46m a una mitja de 18,8km/h amb un desnivell positiu de 833 metres i negatiu de 741 metres, un cop corregit el que em falla sempre el Garmin, suposo que sobre uns 900 metres. La cadència mitja de 76 rpm, la mitja cardíaca de 129 ppm que és el meu 75%, la màxima de 167 ppm que és el meu 97%, la potència mitja de 1493W i la màxima de 1045W, 1928 calories de consum energètic i 9,5 graus de temperatura mitja, prou bé.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 52497 m
Total climbing: 925 m
Total descent: -935 m
Download file: 10_04_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix