Aquest matí he fet un Campdasens amb la gravel, el primer Campdasens de primavera d’aquest any.

He sortit de casa sense gaire pressa, devien passar uns 10 minuts de les 8 del matí, avui tenia un pel de marge.

És el segon dia que surto amb el potenciòmetre a la gravel, he pensat en fer un test FTP amb el Garmin, cosa que no havia fet mai abans.

M’ho he mirat abans de sortir de casa i m’ha fet l’efecte que has de fet 4 trams de 4 minuts més un tercer de 3 minuts en unes zones determinades del llinda de potència, però no tenia clar si era això o això era l’escalfament, no ho he utilitzat mai, sempre m’he mirat el FTP amb bici indoor o m’ho ha donat el GPS ell sol després d’una sortida a ritme alt.

He pujat cap al polígon Mas Alba, amb el transit de rigor d’un dijous a aquesta hora, pujada del collet de la Fita, m’ha fet l’efecte de pujar a bon ritme, però no amb el temps que vaig fer ara fa unes setmanes.

Baixada cap a Vallcarca per Mas Quadrell, sense arriscar massa i un cop a Vallcarca, havent pujat per l’asfalt, just quan comença la part que puja cap a Campdasens amb la pista de ciment, per sota del pont, he posat el test FTP.

No ha anat bé, ja que els primers 4 minuts has d’estar amb un llinda determinat i la pujada feia que per molt lent que volgués anar, la potència estava per sobre del que em deia que havia d’estar.

Així 4 minuts, el segon llinda m’ha passat el mateix i he arribat a dalt de tot, on comença el plà que encara no havia acabat el segon tram.

Ho he hagut de cancel·lat, crec que el test esta pensat per fer-lo amb un rodet o amb una pujada constant i molt llarga on puguis estar pujant uns 20 minuts constants, segurament que et permeti canviar el ritme per poder pujar potència, però amb un Campdasens no dona, potser amb un Rat Penat per carretera si que dona, però es carretera i a mi no em va.

Res, ho he parat i he seguit al meu ritme, tranquil, sabent que no faria cap bon temps, ja que he hagut de baixar ritme pujant a l’inici pel test, però gaudint de la sortida.

He fet cim de Campdasens cap a Can Lluçà amb 51 minuts aproximadament, no està malament, per no haver anat a “muerte”.

La tornada pels Holandesos, com sempre, un parell d’springs per fer pujar el cor i el llinda de treball de força i baixada cap al pàrquing de la Fita, Caprabo i cap a casa.

M’ha sortit 26,85km que he fet amb 1h 13m a una mitja de 21,7km/h amb un desnivell positiu de 604 metres i negatiu de 606 metres, cadència mitja de 76 rpm, potència mitja de 217W, es una mitja alta per una sortida, potser el test FTP… mitja cardíaca de 137 ppm que és el meu 79% i màxima de 167 ppm que és el meu 97%, consum energètic de 958 calories, 9,4 graus de temperatura mitja i mínima de 5 graus, prou bé.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 26969 m
Total climbing: 642 m
Total descent: -642 m
Download file: 07_04_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix