Aquest matí no he pogut sortir, havia d’estar d’hora davant de l’ordinador i a més plovia.

A última hora del matí, abans de dinar, tenia temps lliure i he pensat en sortir a fer una volteta curta amb la gravel, eren la una menys vint aproximadament.

He pujat  cap al polígon Mas Alba i el Collet de la Fita.

La veritat es que dilluns vaig descansar, dimarts em vaig fer una proba d’esforç a primera hora del matí i a mig matí una classe d’spinning i ahir dimecres vaig sortir a córrer tard, vaig fer un pel curt de llum.

Avui he pujat molt bé, a un ritme molt alt i m’he adonat quan estava arribant al pàrquing de la Fita, quan habitualment el meu millor temps ronda els 13 minuts i mig i avui he pitjat el botó del lap del Gamin Edge 820 al cartell de “benvinguts al parc” i m’ha marcat 12m 42s, crec que es el meu millor temps.

Seguint amunt, al pi que hi ha al revolt de “les basures” amb 15m 17s i al mirador dels caçadors amb 18m 01s, un temps espectacular per mi, crec que record.

He baixat cap als Holandesos i cap al pàrquing de Vallgrassa on he pitjat de nou el botó del lap, passant la cadena amb 32m 04s, uns 2 minuts per sota del meu millor temps.

S’ha de dir que he sortit de tardor o de primavera, habitualment surto al matí a primera hora i fa més fred, però a aquesta hora que no surto mai, la temperatura es molt més alta.

He baixat cap a Vallgrassa i després cap a la Plana Novella.

M’he adonat, veient els tolls d’aigua, que plovia a la Plana. No molt, no he notat la pluja, però la veia als tolls.

Carretera cap a Can Grau i pujada al palau per la pista de l’esquerre, la de terra.

Entrada de nou al parc i baixada cap a Jafra primer i cap a Sitges per Can Marcer.

He parat al mirador dels caçadors a fer la foto de rigor i tornada pel mateix camí que he fet d’anada, anava just de temps, a part de dinar a les 15:00 tenia una reunió.

En total m’han sortit 26,49km que he fet amb 1h 9m a una mitja de 22,9km/h, amb una cadència mitja de 76 rpm, una mitja cardíaca de 137 ppm que és el meu 79% i una màxima de 161 ppm que és el meu 93%, desnivell positiu de 528 metres i negatiu de 554 metres, consum energètic de 951 calories, temperatura mitja de 12,2 graus i mínima de 10 graus, molt més alta que quan surto d’hora al matí.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 26584 m
Total climbing: 598 m
Total descent: -587 m
Download file: 10_03_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix