Havíem quedat a les 7:30 al Caprabo, una hora abans el Jorge em diu: llueve un poco, que hacemos? Li he contestat que “rock & roll”, molt serà. En Josep Maria ha preguntat al mateix al grup de whatsapp, la mateixa resposta.

El Santi ha dit que ens veia al pàrquing de la Fita, ja teníem la sortida planificada, a pedalar.

Hem aparegut puntuals al Caprabo, pujada del Collet de la Fita, i hem anat fins el mirador dels caçadors buscant el Santi, que no ha aparegut.

Li hem fet un whatsapp dient que baixaven a Vallcarca, així que uns metres endarrera, baixada cap a Vallcarca i pujada a Campdasens, foto de rigor.

Havia plogut, hi havia fang i plovisquejava, però res important.

Al cim entre Campdasens i Can Lluçà hem parat a fer la foto de rigor i m’he tret l’impermeable, estava mort de calor i tot suat.

Baixada camí de tornada i hem pujat cap al pàrquing de Vallgrassa primer, Vallgrassa després i la Plana Novella, per seguir la carretera de Can Grau i pujar al palau budista per darrera, per la pista.

No hem trobat el Santi.

Hem entrat de nou al parc per baixar cap a Jafra i pel pàrquing, després de la cadena, cap als Massets de Dalt.

Abans de començar a pujar en Josep Maria ha dit que ell girava cap a Sitges, no venia gaire bé de forma, hem tornat tots plegats, o tots junts o res.

Cap a La Fassina i hem pujat pel Fondo de les Llenties.

De pujada es dura, molt més que de baixada 😉

Un cop als Holandesos hem fet via cap al mirador dels caçadors i hem baixat pel mateix camí que havíem fet de pujada.

A l’alçada del pàrquing de la Fita ha començat a ploure més, ho hem notat baixant, ara si que ens mullàvem.

Ens ha anat perfecte, tan de temps com de ruta, no ens hem mullat i hem sortit a pedalar una miqueta, que era l’objectiu.

A mi en total m’han sortit 38,90km que hem fet amb 2h 11m a una mitja de 17,7km/h amb un desnivell positiu de 835 metres i negatiu de 840 metres, una cadència mitja de 73 rpm, mitja cardíaca de 135 ppm que és el meu 78% i una màxima de 166 ppm que és el meu 96%, potència mitja de 198W, màxima de 1013W i consum energètic de 1561 calories. Tot i la pluja, la temperatura mitja de 5,7 graus i mínima de 4 graus.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 39080 m
Total climbing: 895 m
Total descent: -901 m
Download file: 06_03_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix