Ahir dissabte va ploure fins a mig dia, avui no hi havia previsió de pluja fins a mig matí, i ha estat just així, no ens hem mullat de pels.

Hem quedat a les 7:30 al Caprabo, el Santi i en Josep Maria estaven allà.

El Santi ha vingut amb la Canyon, atmosfèric, ha deixat l’elèctrica a casa.

Hem pujat el collet de la Fita i al pàrquing de la Fita ens esperava en Joan Manel.

Ja teníem al cap fer el que estem fent últimament, curteta d’un parell d’hores, però avui amb previsió de pluja encara més.

Baixada cap a Vallcarca per Mas Quadrell, hi havia bastants tolls d’aigua, pujada cap a Campdansens i baixada per darrera cap a Can Lluçà i passant la cadena cap al pàrquing de Vallgrassa i Vallgrassa després.

Just passat la cadena hi ha una bassa d’aigua on veuen els animals, fa dies que estava seca.

El dijous que vaig sortir estava enfangada, però no hi havia aigua.

Avui ja tenia aigua de nou, la pluja està anant molt bé.

Des de Vallgrassa cap a la Plana Novella, carretera cap a Can Grau i pujada cap al palau budista per la pista de darrera, entrada de nou al parc natural i baixada per pista fins a Jafra.

Hem baixat per darrera de Jafra cap a la pista de la Fassina als Masets de Dalt i als Masets de Dalt per la trialera que hi ha a l’esquerre del camí, passada la cadena fins a la pista que va de Can Pere de la Plana a Quatre Camins.

Trialera de rigor passant la pista, estava mullada, però es podia fer bé i per pista cap a Mas Milà, per pujar a l’esquerre cap a Can Pere de la Plana pel GR després de la cadena.

Allà ens hem acomiadat el Santi i la resta hem baixat cap a Can Lloses per la granja escola i hem anat cap el creuament de Ribes i Sitges, on ens hem acomiadat del Joan Manel.

En Josep Maria i jo hem tornat per Vallpineda i Mas Alba, anant a la dreta a les Casetes d’en Portacreu, baixada cap a la rotonda de la Plana i allà cadascú cap a casa seva, he arribat a casa pel passeig.

Just entrar a casa que xispejava he tingut temps de passar-li una mànega d’aigua a la bici per treure el fang que ha començat a ploure més intensament, no ens hem mullat de pels.

Sortideta curta, però ja ho teníem al cap així.

M’han sortit 41km que hem fet amb 2h 20m a una mitja de 17,4km/h, ritme tranquil, ritme social, ritme de diumenge. Un desnivell positiu de 869 metres i negatiu de 861 metres, cadència de 73 rpm, mitja cardíaca de 130 ppm que és el meu 75% i màxima de 160 ppm que és el meu 92%, potència mitja de 195W i màxima de 770W, consum energètic de 1645 calories i 8,4 graus de temperatura mitja amb una mínima de 5 graus, la veritat es que he tingut calor, més de la pensava.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 41236 m
Total climbing: 955 m
Total descent: -964 m
Download file: 13_03_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix