La idea no era anar a fer temps, però m’he llevat bé, he dormit bé i he volgut fer un Campdasens amb la gravel, m’ha sortit un bon ritme ha estat un bon entrenament avui.

He sortit de casa fosc, eren les 7:20, no he trobat transit, he pogut pujar a bon ritme cap al polígon Mas Alba.

He començat a pujar el Collet de la Fita que començava a clarejar, però no es veia gran cosa, sort que no hi ha cap sot important.

La pujada al pàrquing l’he feta a molt bon ritme, sense poder veure res al GPS, li tinc treta la retro-il·luminació i encara no hi havia prou llum, però he pitjat el botó del Lap al arribar a la senyal del parc natural, ara veig que m’ha donat 13m 47s que es un molt bon ritme, no es meu millor temps, però molt bon ritme.

He seguit pujant, ja amb més llum però sense veure a ningú i he pitjat de nou el Lap just al pi que hi ha al revolt de les “basures”, m’ha donat 16m 26s, també un bon temps, tot i que he baixat un pel el ritme passat el pàrquing de la Fita.

Baixada cap a Mas Quadrell, amb poca llum, però s’hi veia suficient.

La veritat es que he notat que baixava ràpid, si més no la part més recte, però al arribar a casa m’he adonat que he baixat massa ràpid, no té cap sentit que em posi a 67,9km/h de màxima en aquest tros amb la gravel, si per qualsevol cosa caic, em recullen en pinces i em quedo sense tornar a fer esport uns quants mesos.

Estava tot relativament sec, poca humitat.

La cimentera encara tenia els llums de nit encesos, començava clarejar.

Pujada cap a l’inici de la pista que et dur a Can Granada, he pujat a bon ritme, calculant on i quan han de treballar els muscles de les cames en cada pedalada, per aprofitar el màxim la potència i ser el més eficient possible.

Un cop a Can Granada, ja amb llum, he vist la hora i el cim de Campdasens a Can Lluçà i he pensat que amb sort amb 1 hora arribaria al cim.

He seguit pujant a bon ritme i he pitjat el botó del Lap al cim, just passar el pal que indica on ets, m’ha marcat 48m 45s, que es un molt bon temps per mi.

De casa al cim de Camdasens en menys de 50 minuts es un bon ritme, i per sota de 49 es un ritme espectacular, si més no per mi.

La tornada més tranquil.la, he anat a la dreta cap a Vallgrassa i he passat la cadena de Vallgrassa cap a la Plana Novella amb 59 minuts, a la Plana amb 1h 4 minuts.

Baixada per la carretera de Can Grau i pujada per la pista de darrera cap al palau budista, entrada de nou al Parc Natural i baixada cap a Jafra, pujada cap al mirador dels caçadors per Can Marcer i cap a casa pel mateix camí que he fet de pujada.

M’han sortit 33.99km que he fet amb 1h 34m a una mitja de 21.5km/h amb un desnivell positiu de 761 metres i negatiu de 792 metres, cadència mitja de 76 rpm, mitja cardíaca de 140 ppm que és el meu 81% i màxima de 164 ppm que és el meu 95%, consum energètic de 1289 calories. Temperatura mitja de 4.2 graus, mínima de 2 graus, no ha fet fred.

Coses a millorar, no baixar cap a Vallcarca amb la gravel a aquesta velocitat, amb la All Mountain es pot fer perfectament, dur frens, rodes i quadre per aguantar això i més, però amb la gravel es un “too much”.

Per altra banda, una mitja de 21.5km/h amb un desnivell de 800 metres, està prou bé, tot i que la bici fa moltíssim.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 34055 m
Total climbing: 817 m
Total descent: -823 m
Download file: 01_02_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix