Hi ha hagut canvi de plans abans de sortir, havíem quedat a les 7:30 al Caprabo per anar cap a Ribes i després cap a Vilanova, però només havien de venir el Mario i en Josep Maria.

El Mario havia d’estar a casa d’hora i en Josep Maria ha dit que com a molt a les 10:00 volia estar a casa també.

A les 7:30 al Caprabo estaven en Josep Maria i jo quan ha aparegut el Mario, com que havia de tornar d’hora, ha vingut fins a Sitges.

Després de comentar la situació hem fet canvi de plant, deixem Ribes i Vilanova per un altre dia i hem pujat el Collet de la Fita per baixar cap a Vallcarca i pujar cap a Campdasens, de tornada a la dreta per anar cap a Vallgrassa i cap a la Plana Novella.

Hem pujat per darrera del Palau Budista, per la pista i hem entrat de nou al parc natural.

Baixada fins a Jafra, trialera de darrera cap a la pista de La Fassina a Quatre Camins, pujada cap als Masets de Dalt i trialera de pujada cap a la pista de Quatre Camins a Can Pere de la Plana.

Baixada per la trialera de darrera i pista cap a Mas Milà, per pujar a l’esquerre cap a Can Pere de la Plana, baixada per la granja escola i hem anat cap a Can Lloses, el Mario volia arribar a casa abans de les 10:00, segurament ha arribar cap a tres quarts menys cinc.

Ens hem acomiadat a l’alçada de Can Lloses i en Josep Maria i jo hem tornat cap a Sitges per la pista de rigor, Casetes d’en Portacreu cap a Mas Alba i encara faltaven uns minuts per les 10:00 quan ens hem acomiadat, ell cap a casa i jo també.

M’han sortit 40,62km que he fet amb 2h 15m a una mitja de 18km/h amb un desnivell positiu de 906 metres, sense contar el 10% d’errada de rigor del meu Garmin, 887 metres de negatiu, cadència mitja de 71 rpm, pols cardíac mig de 128 ppm que és el meu 74% i màxima de 158 ppm que és el meu 94%, una potència mitja de 201W, màxima de 1126W, un consum energètic de 1633 calories i un pel de fred, però no massa per ser inici de febrer, 4,8 graus de mitja amb una mínima de 2 graus positius.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 40850 m
Total climbing: 975 m
Total descent: -978 m
Download file: 06_02_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix