Dimecres passat vaig marxar a Suècia per feina i aprofitant la meva dona va volar el dijous i ens hem passat el cap de setmana a Stockholm fent turisme, tres dies de córrer per la ciutat fent més fotos que esport i caminant molt.

Ahir vaig aterrar a la tarda i vaig pensar que estaria bé sortir, però feia molta calor i tenia poques ganes, així que he sortit aquest matí.

La de rigor, des de casa cap al polígon Mas Alba, pujada pel Collet de la Fita fins el pàrquing, amb un temps correcte, cap al mirador dels caçadors també amb un bon temps i cap als Holandesos i el pàrquing de Vallgrassa.

He fet un parell de fotos abans d’arribar al pàrquing i avall cap a Vallgrassa i després cap a la Plana Novella.

Pujada per la pista que comença a la carretera de Can Grau, entrada al palau i tornar de nou al parc natural per baixar cap a Jafra i tornar cap a Sitges per Can Marcer.

A Can Marcer amb 59 minuts aprox, no es un mal temps, m’ha marcat una hora quan he començat a pujar, just al revolt que hi ha uns metres més endavant de Can Marcer, ja pujant cap al mirador dels caçadors.

La tornada l’he feta per Mas Alba, es a dir, al pàrquing de la Fita a la dreta, baixada cap a Mas Alba i tornada per les Casetes d’en Portacreu, Les Torres i Vallpineda.

La pujada de Can Bruguera a Santa Bàrbara esta tallada, si més no, a la part on hi ha un parell de metres més complicats, abans d’arribar a la part asfaltada, hi han tirat un parell de camions de terra i s’ha de pujar a peu, he flipat un pel.

La tornada pel passeig cap a casa.

En total m’han sortit 29,49km que he fet amb 1h 21m a una mitja de 21,6km/h amb un desnivell de 596 metres positius i negatius de 608 metres, la cadència mitja de 76 rpm, la potència mitja de 220W, la màxima de 630W, la mitja cardíaca de 138 ppm que és el meu 76% i la màxima de 163 ppm que és el meu 90%, 1207 calories de consum energètic i ja comença a fer calor, 21 graus de mitja i 18 de mínima.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 29701 m
Total climbing: 642 m
Total descent: -650 m
Download file: 18_06_2024.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix