La idea no era aquesta, avui volia fer un Tarragona anada i tornada amb la gravel per muntanya, avui tinc festa a la feina.

Ahir vaig sopar pasta, tenia barretes preparades i els bidons d’aigua a punt, i això que normalment no duc mai barretes, però la ruta son uns 150km amb uns 2mil metres de desnivell, tenia calculades unes 8 hores en total i no volia parar gaire.

Eren dos quarts de cinc del matí que m’ha sonat el telèfon i he hagut de fer un canvi de plans, havia d’estar a casa a les 12:00 dutxat i llest, així que entre una cosa i l’altre he sortit de casa que faltaven 10 minuts per les 8 del matí.

D’ençà que ha sonat el telèfon, ja no he tornat al llit, tampoc tenia el cos del tot descansat avui.

He encarat el polígon Mas Alba, a aquesta hora hi ha un munt de trànsit, un desastre per fer temps.

Des del polígon, pujada del collet de la Fita fins al pàrquing de la Fita, temps uns 15 minuts i poc, tampoc tan mal temps.

He baixat cap a Mas Quadrell després de passar per Mas Maiol, els caçadors, i baixada cap a Vallcarca.

Pujada per la pista encimentada i a dalt de tot, a la cadena, he anat cap a la dreta, per fer una foto des del punt de guaita, m’agrada molt les vistes des d’aquest punt.

Tornada i cap a Campdasens, he trobat un parell de furgonetes que venien en sentit contrari, però ambdós hem afluixat un pel i llestos.

Al cim de Campdasens, baixada cap a Can Lluçà i he girat a la dreta per pujar cap al pàrquing de Vallgrassa.

Allà he encarat la carretera del Rat Penat cap a la bola, cap a la Morella.

Passada la cadena i cap a la bola per fer la foto de rigor i tornada pel mateix camí cap al pàrquing de Vallgrassa de nou.

He encarat la pista que baixa a Vallgrassa, després pel corriol cap a la Plana Novella, carretera cap a Can Grau i pujada a l’esquerre per la pista que et deixa al palau.

Entrada de nou al parc natural del Garraf i baixada cap a Jafra, per pujar cap a Sitges per la pista, per Can Marcer.

La tornada la he fet per Mas Alba, es a dir, passant els caçadors i al pàrquing de la Fita a la dreta, baixada cap a Mas Alba i per la pista cap a les Casetes d’en Portacreu, Les Torres, Vallpineda, Can Bruguera, pujada a Santa Bàrbara i cap a casa pel passeig.

En total m’han sortit 46,84km que he fet amb 2h 22m a una mitja de 19,7km/h amb un desnivell positiu de 1186 metres i negatiu de 1197 metres, una cadència mitja de 73 rpm, una potència mitja de 212W, màxima de 651W, mitja cardíaca de 128 ppm que és el meu 72% i màxima de 164 ppm que és el meu 92%, em diu que el treball aeròbic ha estat de 4.3 sobre 5 i l’anaeròbic d 2.6 sobre 5 , no està malament, no he anat a “muerte”, he sortit a pedalar. El consum energètic de 2038 calories i la temperatura de 18 graus de mitja amb una mínima de 15, humitat, però gens de fred.

La gravel vola, aquests temps amb la All Mountain son impossibles, es un format molt diferent.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 47437 m
Total climbing: 1243 m
Total descent: -1252 m
Download file: 06_05_2024.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix