Aquest matí he sortit amb la gravel, ahir descans, no tenia clar que fer, però no volia pujar la Fita, així que he anat improvisant la ruta calculant una hora i mitja per estar a casa cap a les 9 com a molt tard.

He sortit de casa que passaven 7 minuts d’un quart de vuit del matí, he anat cap al passeig i he pujat Avinguda Sofia fins a Santa Bàrbara, m’he adonat que no em donava cadència el Garmin, i tampoc potència, es a dir, el potenciòmetre estava descarregat de bateria, el carregaré quan arribi a casa.

Des de Santa Bàrbara baixada cap a Can Bruguera, Vallpineda, Les Torres, Les Casetes d’en Portacreu i cap a Can Lloses.

Abans d’arribar a la carretera, anava darrera d’un parell de tractors, he decidit anar a la dreta i pujar a la Granja Escola de Can Pere de la Plana, m’he colat i he arribat a la porta de la masia, mitja volta i avall, per anar pels carrers de la urbanització cap a Quatre Camins, però abans d’agafar la pista, a l’esquerre carrer avall anant a buscar la pista de tornada que faig per anar cap a Mas Milà, però en sentit contrari, cap a Olivella.

Pujant cap a Olivella, he trobat que hi ha un camí nou que han obert en unes terres que han buidat de brossa, arbres petits i demés, he pujat fins arribar a la masia.

Baixada i pujada cap al cementiri d’Olivella, i baixant al poble per darrera, per sobre del cementiri fins trobar el camí que puja i va cap a Sitges de nou.

Amunt i pista fins a quatre camins, baixada als Masets de Dalt, la Fassina i tornada cap a Sitges per Can Marcer, mirador dels caçadors, pàrquing de la Fita i cap a Mas Alba, les Casetes d’en Portacreu i el mateix camí que he fet una estona abans en sentit contrari.

En total m’han sortit 30,42km que he fet amb 1h 37m a una mitja de 18,7km/h amb un desnivell positiu de 731 metres i negatiu de 737 metres, m’ha sortit més desnivell del que pensava. No tinc ni cadència ni potència, per tan les dades son “justes”, em diu que el pols cardíac ha estat de mitja 126 ppm que és el meu 70% i el màxim de 165 ppm que és el meu 92%, el consum energètic de 1095 calories i poca cosa més, mitja de 12 graus de temperatura, un pel de vent i mínima de 10 graus.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 30770 m
Total climbing: 778 m
Total descent: -787 m
Download file: 16_04_2024.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix