Ahir no em va venir de gust fer res, mal dormir i massa beure…

Avui he sortit, sense pressa, cap a tres quarts de nou del matí amb la gravel cap a la Plana Novella, per fer la última sortida de l’any 2023 pel Garraf, i amb la Finna Taroko.

He encarat el polígon Mas Alba, humitat i poc transit, he volgut veure que tal els ajustos que li vaig fer a la bici abans d’ahir, el canvi, el seient, i tot bé, ha funcionat perfecte.

Pujada del Collet de la Fita tranquil.la, he arribat al pàrquing amb un temps normal, res de l’altre mon, però no un mal temps.

De cop m’ha passat un noi amb una BTT, una rígida i això que jo no anava lent, i anava a atrapar un altre ciclista que tenia davant meu, a uns 10 o 15 metres amb una gravel.

He vist que anaven plegats, l’accelerada era per atrapar l’amic, no pas per vacil·lar-me, ja està bé.

Els he passat, i els hi he desitjant bon Sant Esteve.

He seguit cap al mirador dels caçadors, Holandesos i pàrquing de Vallgrassa.

Quan he passat la cadena per pujar cap al pàrquing, he trobat un noi amb una gravel, li he dit bon dia i bon Sant Esteve, però m’ha contestat en castellà, he deduït que no entenia el que li deia.

Li he tornat a dir, però en castellà, i cap problema.

Era un noi, que per accent semblava argentí o uruguaià, havia descarregat un track de wikiloc d’uns 50km amb mil i poc de desnivell, però no sabia cap a on anava.

Li he dit que segur que carretera amunt cap a La Morella, després depèn…

I si, hem anat plegats fins el pàrquing de Vallgrassa i el GPS li ha dit, carretera amunt cap a La Morella.

He baixat cap a Vallgrassa primer i cap a la Plana Novella després.

Hi ha hagut un parell de ciclistes en sentit contrari que no m’han vist, el sol el tenien de cara, he hagut de fer un crit per evitar que el que venia davant meu no tingués un problema, s’ha apartat, bon dia per les dues parts i llestos.

A la cadena de la Plana Novella, la que marca l’inici de la pujada a Vallgrassa, parada per fer la foto de rigor i avall per la carretera cap a Can Grau, per pujar cap al palau per la pista de darrera.

He trobat, a dalt de tot, a la part més planera, un grup de ciclistes i un d’ells m’ha dit “bon dia Raül”, però no he estat capaç de saber qui eren, els he saludat a tots, però no m’he quedat amb la cara del primer, que m’ha conegut, mala sort.

Des del palau, baixada per entrar al parc de nou, baixada cap a Jafra primer i cap a Can Marcer de tornada a Sitges.

Una hora exacte a Can Marcer, no es el meu millor temps, però no està malament.

La pujada amunt cap al mirador dels caçadors ha estat bé, no he tingut el problema d’abans d’ahir amb la gravel, avui tot bé, després cap al pàrquing de la Fita i he tornat per Mas Alba, les Casetes d’en Portacreu, les Torres, Vallpineda, Can Bruguera i pujada a Santa Bàrbara per baixat cap al passeig i arribar a casa a les 10 i poc del matí.

En total m’han sortit 29,58km que he fet amb 1h 24m, a una mitja de 21,1km/h amb un desnivell de 591 metres, una potència mitja de 218W, màxima de 620W, cadència mitja de 74 rpm, mitja cardíaca de 131 ppm que és el meu 73% i màxima de 162 ppm que és el meu 91%, fresca, però no fred, 3 de mínima positius, mitja de 8 graus i consum energètic de 1229 calories.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 29718 m
Total climbing: 550 m
Total descent: -549 m
Download file: 26_12_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix