Diumenge vaig acabar molt mort, massa, al nivell que després de dinar i fer una migdiada, vàrem sortir a fer un vol amb el gos i la meva dona i vaig demanar-li de tornar cap a casa, em marejava.

Per aquest motiu vaig pensar en deixar uns dies la bici de banda.

Dilluns descans, dimarts un pel de rocòdrom, que es tronc inferior i ahir dimecres res de res, ja que vàrem celebrar la castanyada i vaig dormir poc.

Aquest matí he sortit una estona amb la gravel, a veure que tal de sensacions.

El mal de cul no ha marxat, el naixement del isquiotibials a la part dreta de la pelvis segueix amb una inflamació crònica que ha crescut i amb 3 dies no ha baixat.

He sortit de casa cap a dos quarts de vuit del matí, cap al polígon Mas Alba, pujada del Collet de la Fita, arribant al pàrquing amb un temps “correcte”, cap als Holandesos, pàrquing de Vallgrassa, baixada cap a Vallgrassa i cap a la Plana Novella.

Pujada cap al palau per la pista que neix a la carretera de Can Grau, baixada cap a Jafra i cap a Can Marcer de tornada.

M’he adonat que l’alçada del seient no era la adient, li vaig deixar la bici al Pedro i suposo que al ajustar el seient, el cargol no va quedar prou fort i ha baixat un pel.

He parat a ajustar l’alçada i he aprofitat per fer la foto de rigor.

Aquí estava tot humit, per a la banda de Vallgrassa, semblava que hagués plogut, no pas humitat.

He seguit pujant a ritme bo, passades les “basures” cap al pàrquing de la Fita m’he trobat un pastor amb un ramat d’ovelles molt important.

No les he volgut espantar, he parat i les deixat passar.

Un cop han passat totes, he seguit avall, del pàrquing de la Fita a la dreta, cap a Mas Alba i he tornat per les Casetes d’en Portacreu, Les Torres, Vallpineda, Can Bruguera, Santa Bàrbara i avall cap a casa pel passeig.

En total m’han sortit 26,56km que he fet amb 1h 25m a una mitja de 20,6km/h amb un desnivell positiu de 623 metres i negatiu de 504 metres, la cadència mitja de 77 rpm, la potència mitja de 204W, torna a ser una mitja normal, 713W de màxima, mitja cardíaca de 131 ppm que és el meu 73% i màxima de 160 ppm que és el meu 89%, 1185 calories de consum energètic i teòricament fred, però 14 graus de mínima i 15 de mitja no es fred per res.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 29776 m
Total climbing: 571 m
Total descent: -534 m
Download file: 02_11_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix