Aquest matí he sortit ja d’hivern, fa fred a la muntanya.

Tenia una horeta, s’ha de treballar, així que he sortit a les 8 del matí de casa, un pel tard, però tenia al cap fer una hora o una hora i poc.

Carrer amunt cap a les antenes, les que hi ha al final del poble, quan comença ja la muntanya.

A partir de la part de muntanya, es pista, va fent zetes i vas agafant desnivell, surten uns 500 metres de desnivell positiu en uns 6,5km.

La temperatura ha anat baixant i per sobre de 1700 metres estava sota zero, i feia ja estona.

He parat a fer la foto de rigor just passar el tancat elèctric, hi havia una vaca que em mirava estranyada, quan m’hi he apropat, ha marxat corrent en sentit contrari.

La vista, espectacular.

Neu als cims de les muntanyes a la banda andorrana i a la banda catalana tot núvol i tapat.

Baixada cap al Refu de Nahuja per pista, he trobat un cavall negre molt gros just davant del Refu, ni s’ha immutat quan he passat per davant.

Baixada pel corriol que va cap a Nahuja, i com sempre, el segon revolt després del pas canadenc pels animals, a l’esquerre i amunt.

Com que fa fred, la tija telescòpica no treballa bé, l’oli queda molt dens i costa molt que pugi de nou, li has de donar un cop de mà amb les cuixes perquè torni al seu punt d’inici.

Ara toquen uns 200 metres aprox que pugen, però poc fins un altre tancat elèctric, que no he obert, he fet passar la bici per sobre i jo he passat per sota, va molt just i costa de tancar, ja m’ha passat i m’he acabat picant amb la corrent.

Baixada per darrera fins a trobar la pista i pista avall pel mateix camí que he fet de pujada.

Un cop he tocat asfalt, he anat a buscar la trialera de baixada que et deixa a sobre de Nahuja, es espectacular i tornada des de Nahuja cap a Osseja pel corriol que voreja el rierol, que avui estava preciós de tardor, tot de fulles caigudes i tot humit.

He entrat al poble, per l’estació de tren i cap a casa.

M’han sortit 13,60km que he fet amb 1h 9m a una mitja de 11,8km/h amb un desnivell positiu negatiu de 549 metres, una cadència mitja de 70 rpm, una mitja cardíaca de 132 ppm que és el meu 74% i màxima de 163 ppm que és el meu 91%, consum energètic de 89 calories i davant de l’ordinador, ja dutxat que eren dos quarts de deu del matí.

Ah, d’hivern perquè la mitja ha estat d’un grau positiu i la mínima de 2 graus negatius.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 13776 m
Total climbing: 562 m
Total descent: -561 m
Download file: 03_11_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix