Segueixo sense tenir la Niner Jet9RDO arreglada, no m’ha arribat la clau per desmuntar el pedalier i muntar-li el nou, així que he sortit amb la Gravel, amb la Finna Taroko i he demanat a la colla de fer una ruta que pogués fer-la bé amb la gravel.

Hem quedat a les 7.30 al Caprabo, en Josep Maria que havia confirmat m’ha fet un whatsapp que no ha passat bona nit, que seria baixa, el Pedro m’ha dit que a les 9.30 havia d’estar a casa i en Joan Manel ens trobaria al pàrquing de la Fita.

La sorpresa, bona sempre, es que hi havia el Damià al Caprabo.

Hem pujat amb poca llum fins el pàrquing de la Fita, en Joan Manel ha aparegut al cap d’uns pocs minuts d’arribar nosaltres, més llest que nosaltres, amb llum.

Hem marxat plegats cap al mirador dels caçadors, on hem parat a fer una foto, la llum era espectacular. Tot i que teníem clar que no se’ns veurien les cares, pel contrallum, la foto era obligatòria.

Després d’aquí, ja clarejava suficient, cap als Holandesos, pàrquing de Vallgrassa i carretera amunt cap a La Morella.

Passada la cadena ens ha deixat el Pedro, i hem seguit els 3.

Hem baixat per la pista de darrera, hi ha un parell de baixes més dures per fer amb la gravel que he d’anar amb més cura que la resta amb la MTB, però que es baixen.

Les pujades amb la gravel són més factibles, no hi ha problema, només has de vigilar que durs un 40 dents a davant i llestos.

Hem pujat fins al creuament i cadena avall cap a Begues, bàsicament el creuament del pi gros que agafem quan venim de fer el Purgatori.

Hem fet via cap a Begues, a ritme de gravel baixant.

A Begues pista a l’esquerre, hi ha un parell de pujades per pista, la resta es baixada fins arribar a la Plana Novella, es molt ràpida la baixada.

Com que anàvem bé de temps, hem pujat al palau per la pista de darrera, la que comença a la carretera de Can Grau i hem baixat cap a Jafra.

A Jafra, el corriol que baixa cap a la pista que puja als Masets de Dalt i des dels Masets de Dalt per la trialera de pujada a l’esquerre després de passar la cadena.

En Joan Manel anava al davant, després jo i al final el Damià, he demanat de deixar distància, ja que la trialera de pujada amb la gravel no es tan senzilla de fer, has de mirar bé per on poses la roda.

Hem trobat un parell de ciclistes de Sitges, els he reconegut pel Maillot, hi ha una colla com de 80 ciclistes amb el mateix Maillot i en conec uns quants, aquest 2 no.

Ells baixaven, jo pujava, he reduït per deixar-los passar, ells no, un cop he hagut de fer peu, he cridat perdó, només he escoltat en veu alta “me cago en la puta”.

No diré res més, cadascú que pensi el que vulgui.

Hem arribat al cap d’amunt de la trialera, bé, i hem anat cap a Can Pere de la Plana per pista primer i l’asfalt de la urbanització després, baixada per la Granja Escola cap a darrera de Can Lloses.

Hem tornat pel corriol que hi ha al costat de la riera per anar a parar a la pista que va cap al creuament de Sitges i Sant Pere de Ribes, on ens hem acomiadat d’en Joan Manel.

El Damià i jo hem tornat cap a Sitges per les Casetes d’en Portacreu, Les Torres, Vallpineda, Can Bruguera i Santa Bàrbara.

Ell cap a casa seva i jo cap a la meva pel passeig.

En total m’han sortit 51km que he fet amb 3h 11m amb un desnivell positiu de 1275 metres i negatiu de 1282 metres, cadència mitja de 68 rpm, potència mitja de 177W, màxima de 902W, mitja cardíaca de 120 ppm que és el meu 67% i màxima de 155 ppm que es el meu 87%, consum energètic de 2324 calories i més fresquet, tot i que hem sortit de tardor, 8 graus de mínima, 12 de mitja.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 51456 m
Total climbing: 1327 m
Total descent: -1329 m
Download file: 22_10_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix