Ara fa 3 setmanes que no he sortit amb la Niner, tenia la Jet9RDO en “reparació”.

La última vegada que vaig sortir, un diumenge, feia un soroll que no era normal, vaig mirar-ho a casa i era el pedalier, vaig mirar de posar-hi greix, però quan giraves el rodament amb els dits, era com si tingués sorra a dins.

Aprofitant, vaig canviar el neumàtic de darrera, que estava un pel just i duia el forat que li vaig fer a la sortida llarga aquest any, amb 1000 quilòmetres ja podia canviar-lo.

Duia un 2.25 i li he muntat un 2.3, un WTB Vigilante, el mateix que duc a davant, no per res, sinó perquè en tenia un a casa, per tan, més fàcil.

No li vaig posar líquid fins ahir, muntat i tot nou i no perd, tubelitzat de nou, vàlvula nova, tot perfecte.

Vaig apropar-me a veure el Fer a BikeIT i em vaig endur un pedalier nou, un Rotor BB30 pel quadre que tinc i el potènciometre 2InPower que duc, i duia una eina de plàstic dur per desmuntar el pedalier.

Jo que sóc un “campeón”, en comptes de descargolar el pedalier, el vaig cargolar, i es clar, després no el vaig poder treure.

Resulta que els pedals es cargolen en sentit a la roda de davant, ambdós, es a dir, quan pedales es cargolen, però en canvi el pedalier es al revés.

Error meu, vaig estar fent força per treure el pedalier i el que estava fent era cargolar-lo més.

Fins el punt que vaig trencar la eina de Rotor, de plàstic tot s’ha de dir. En tenia una altre, però també la vaig trencar, no vaig poder afluixar-lo.

Vaig comprar a Bike-Discount una eina per treure el pedalier, una metàl·lica, de 12 forats i 46mm de dins, però amb la mala sort que a l’hora de pagar el sistema seu va agafar malament l’adreça i quan ho envia el DHL de rigor, no pot entregar-ho.

Entre una cosa i l’altre 10 dies, ahir vaig rebre la eina i vaig treure el pedalier amb un moment, eina metàl·lica, no pas de plàstic, cap problema.

 Pedalier nou, roda de darrera nova, bici inflada i he sortit d’hora, tan que he hagut de posar-me llum, eren quasi dos quarts de vuit del matí.

He encarat el polígon Mas Alba, amb tot el transit del mon, fins i tot he hagut de parar al pas de zebra de davant de Can Robert a que passessin com a 20 persones.

La pujada de la Fita m’ha costat, més del que pensava, mal al cul, a la galta dreta, suposo que encara de la sortida a córrer de dilluns i tot i que duia ganes, el cos no responia com calia.

He anat cap al mirador dels caçadors, holandesos, casa nova i baixada cap al creuament de la Fassina i Jafra.

Pujada a Jafra, aquí ja sense llum, baixada per darrera del pàrquing, pel corriol que va a la pista de la Fassina als Masets de Dalt i he seguit recte, com cap a la Cova Negra, per anar a buscar per darrera, la trialera de pujada de rigor fins a la pista de Can Pere de la Plana a Quatre Camins.

M’ha costat molt de pujar, de cos, cansat, i això que el Garmin em deia que estava bé per sortir, no m’he trobat del tot bé com deia el Garmin dels nassos.

Després de creuar la pista de Can Pere de la Plana a Quatre Camins, baixada per la trialera de darrera i pista avall cap a Mas Milà, per agafar el corriol de pujada cap a Can Pere de la Plana de nou, baixada per la granja-escola cap a darrera de Can Lloses i per la trialereta del costat de la riera fins a la pista de tornada cap a Sitges.

Des de les Casetes d’en Portacreu he anat cap a Les Torres, Vallpineda, Can Bruguera, Santa Bàrbara i baixada cap al passeig i cap a casa.

En total m’han sortit 25,23km que he fet amb 1h 32m a una mitja de 16,4km/h amb un desnivell positiu de 563 metres i negatiu de 567 metres, cadència mitja de 73 rpm, potència mitja de 197W, per sota del que seria normal, es a dir, no he anat bé, mitja cardíaca de 134 ppm que és el meu 75% i màxima de 169 ppm que és el meu 94%, 1232 calories de consum energètic i em diu que 41 hores per anar del tot recuperat, demà miraré que faig…

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 25498 m
Total climbing: 593 m
Total descent: -595 m
Download file: 25_10_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix