Ahir vaig sortir a córrer, vaig fer des de casa el track de la Sitges Rock Trail curta, em vaig donar una pallissa descomunal, vaig acabar molt mort, però avui he volgut sortir a rodar un pel, de tranquis, només per moure les cames.

Es complicat anar de tranquis amb la gravel, sense adonar-te’n li vas donant i com que es molt ràpida, agafa el ritme molt bé i després costa baixar-lo ☹

He sortit de casa, pel passeig, Avinguda Sofia cap a Santa Bàrbara, baixada per darrera, Vallpineda, les Casetes d’en Portacreu i cap a Can Lloses, allà per carretera cap a Mas Milà, carretera d’Olivella.

No m’agrada la carretera, em fa por, no m’han passat gaires cotxes, potser 4 o 5, però no m’agrada.

Des de Mas Milà cap a Viladellops per la pista de rigor, es molt ràpid encara que vas agafant desnivell es fa molt bé.

M’ha sobtat la temperatura, he sortit de primavera, no pas d’hivern, tot i que al final m’he posat una tèrmica a sota de màniga llarga, que no m’ha sobrat, em marcava 3 graus positius, que no es pas calor, tot s’ha de dir.

Des de Viladellops pujada per pista cap a Can Trabal, després per pista cap al dipòsit d’aigua, es baixa i creua la carretera i entres a l’Arboçar de Dalt.

Aquí duia una hora i 2 minuts, tranquil.

Creuar el poble i entrar cap a la pista de les Cases Blanques, aquí comença la “baixada”, que no es pas una baixada de cop, sinó que el ritme es molt més alt ja que es va perdent desnivell fins arribar a Can Suriol, a la carretera d’Olivella.

No he trobat ningú fins arribar a Can Suriol, allà tampoc.

El corriol que voreja la carretera d’Olivella fins arribar al camp de futbol de Mas Milà i després per corriol cap al Mas Giralt, pista i carretera fins arribar a Sant Pere de Ribes de nou.

Allà he baixat cap als Viñedos i he tornat a Sitges per Puigmoltó, el camp de vol i Rocamar, passeig de la Ribera i a casa.

He parat el GPS a la porta de casa amb 2h 1m per fer 43,63km a una mitja de 21,6km/h amb un desnivell positiu de 638 metres i negatiu de 610 metres, cadència mitja de 75 rpm, potència mitja de 202W i màxima de 642W, la mitja cardíaca de 130 ppm que és el meu 75% i màxima de 157 ppm que és el meu 91%. 4,2 sobre 5 de treball aeròbic i 2,6 sobre 5 d’anaeròbic, un consum energètic de 1656 calories, temperatura mitja de 8 graus, més baixa del que tenia al cap i mínima de 3 positius.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 43837 m
Total climbing: 702 m
Total descent: -656 m
Download file: 15_03_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix