No tenia intenció de sortir amb bici avui, anirem d’excursió més tard amb un amics, però com que hem quedat a les 10 per sortir a caminar i m’he llevat a dos quarts de set, he pensat en fer-ne una de curteta amb la fat, una hora, no més.

He sortit de casa cap a la plaça del poble, baixada al llac i cap al càmping de Palau de Cerdanya, pujada per la pista munt cap el Mas Tartas.

Més fred que ahir, millor, el fred que toca crec, m’ha marcat quasi tota l’estona entre 1 i 2 graus positius, i fang, ahir al vespre va ploure molt durant poca estona i no ha donat temps a assecar-se el terra, per tan, fangós però no molest per pedalar.

He anat combinant posar-me de peu amb assegut a la pujada, i suposo que això ha fet que hagués agafat un ritme de pujada un pel de res més ràpid del normal, la ruta aquesta em surt amb una hora i 2 o 3 minuts, avui amb una hora justa.

Deixant el Mas Tartas a l’esquerre, el desviament a l’esquerre i arribant quasi al quilòmetre 9 hi ha un trencall a l’esquerre, tancat amb filferros electrificats que baixa directe cap a Osseja.

M’he posat les ulleres, he pensat que amb el fang m’anirien bé, i ha estat així fins que he parat a fer la foto de rigor quan he trobat bona llum, no m’he tret les ulleres i s’han entelat totes.

He seguit baixant, però m’he les he hagut de treure ja que no veia res i em tocava la zona més tapada de tobogans que baixen al mirador de la Pupy.

El corriol de baixada es molt divertit, curt, però molt xulo.

Avui m’he trobat que tenia fred als dits de les mans, he sortit amb guants d’estiu i amb la temperatura que hi havia, he perdut el tacte dels frens pel fred, però acabes posant 2 dits en comptes d’un i llestos, no passa res.

A l’últim tancat electrificat hi he trobat vaques ja, suposo que els pagesos han pensat que com que le fred ja “ha passat”, millor deixar-les en llibertat, més econòmic i millor pels animals també.

Entrada al poble pel càmping de dalt, creuar el poble fins a la porta de casa i llestos.

M’han sortit 12,50km que he fet amb 1h exacte, a una mitja de 12,4km/h amb un desnivell positiu de 473 metres i negatiu de 444 metres, cadència mitja de 66 rpm, mitja cardíaca de 128 ppm que és el meu 74% i màxima de 158 ppm que és el meu 91%, consum energètic de 743 calories, em diu el Garmin que la mitja de temperatura ha estat de 2 graus positius i la mínima de cero graus, algun toll d’aigua glaçat he trobat, però amb una capa fina de glaç a sobre, entenc que el que toca per època de l’any.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 12700 m
Total climbing: 482 m
Total descent: -482 m
Download file: 19_03_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix