Habitualment no surto o sortim en dissabte, però demà no puc sortir i ahir vaig dir que si algú volia fer unes Gunyoles avui, que s’han convertit en un Arboçar de Dalt, que em diguessin quelcom, ningú va dir res.

M’he llevat tard, però sense despertador, entre una cosa i l’altre he sortit de casa que passaven uns 20 minuts de les 8 del matí, cap al passeig, pujada per l’Avinguda Sofia cap a Santa Bàrbara, caiguda per darrera, Vallpineda, Les Casetes d’en Portacreu i cap a Can Lloses.

Allà per carretera cap a Mas Milà.

M’he trobat un parell de ciclistes de carretera just entrant a la carretera de Olivella, cap a Mas Milà, diguem que he sortit davant seu 3 o 4 metres, ells venien de Sant Pere de Ribes.

No tinc clar si els hi fet por o que, però no només no m’han volgut passar, sinó que els hi he perdut la pista abans d’arribar al pont que creua la riera ☹

He pujat per carretera, no he entrat al Mas Giralt, amb la gravel es un pel massa la pujada de la riera per entrar a Mas Milà.

Entrant a la urbanització una colla de ciclistes, tots elèctrics menys un noi jove al final, amb respecte els he passat a tots, he pensat que se’m pixarien més endavant, però no, també els he deixat endarrera ☹

Pujada i baixada per pista cap a Viladellops, sense arribar-hi i pel corriol de sota cap a la pista que puja a Can Trabal.

Just entrant al corriol de sota de Viladellops un cartell de “vigileu hi ha batuda de senglars”, que m’ha fet molt mal rotllo, però he passat pel corriol el més ràpid que he pogut i cantant amb veu alta, perquè em sentissin bé 😉

Des de Can Trabal per la pista cap al dipòsit d’aigua, es curiós que els últims metres abans del dipòsit son durs, més inclinats, hi ha uns 4 o 5 metres que amb tot posat a darrera dones més de 450W, no està malament.

Baixada per creuar la carretera i entrar al barri de Can Segarra, a l’Arboçar de Baix, per corriol fins a l’Arboçar de Baix he fet una parada per fer la foto, una llum molt bonica, he pensat que quedaria bé.

Des de l’Arboçar de Baix al de Dalt hi ha uns pocs metres per carretera, he creuat el poble i he entrat de nou a la pista que et dur a les Cases Blanques i per pista, ja molt ràpid cap a Can Suriol.

La part que es va cremar aquest estiu està tota deserta, es molt trist.

La setmana passada, vàrem veure els pins de l’incendi de sobre de Can Pere de la Plana, cremats de baix, però estaven verds a dalt, es a dir, no van morir, però aquests d’aquesta zona estan morts, costarà anys de recuperar-los.

Des de Can Suriol pel corriol que voreja la riera i la carretera fins el camp de futbol de Mas Milà, i seguint el corriol cap al Mas de Can Giralt, de nou la carretera i pel mateix camí que fet una estona abans cap a casa, Can Lloses, Casetes d’en Portacreu, Santa Bàrbara i el passeig de nou.

No eren ni dos quarts d’onze que entrava a casa, m’han sortit 41,68km que he fet amb 2h 2m a una mitja de 20,4km/h, amb un desnivell de 660 metres positius i de negatius 665, cadència de 77 rpm de mitja, potència de 203W de mitja, màxima de 681W, 133 ppm de pols cardíac mig, que és el meu 77% i màxima de 161 ppm que és el meu 93%, consum energètic de 1686 calories i un pel més de fred, 8 graus de mitja i 4 de mínima. He sortit de tardor, però amb una tèrmica a sota.

Tinc algun problema amb el fre de davant, la roda va massa frenada. Vaig canviar pastilles a can BikeIT fa 2 setmanes, i freguen massa. L’he ajustat abans de sortir (ahir) i no ha anat bé, l’he tornat a ajustar al arribar a casa, a veure la propera sortida si va millor. Crec que hi ha massa pastilla encara…

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 41871 m
Total climbing: 699 m
Total descent: -706 m
Download file: 19_11_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix