Ahir no vaig sortir, si el dissabte i avui amb la gravel, aniré a recollir la Niner més tard, he fet una coseta curta, Jafra, la Plana Novella i tornar per Vallgrassa.

Devien faltar uns 20 minuts per les 8 del matí, he mirat que la roda de davant no anés frenada, tot bé.

Pujada cap al polígon Mas Alba a bon ritme, pujada del Collet de la Fita i cap als caçadors.

Baixada cap a Can Marcer i pujada cap a Jafra primer i després cap a la Plana Novella.

He entrat cap al palau, sortda per darrera i he baixat a l’esquerre per anar a buscar la pista que et deixa a la carretera de Can Grau cap a la Plana Novella.

Amunt cap a Vallgrassa, per carretera fins passar el cadenat i després pel corriol.

Al pont que hi ha a baix he parat a fer la foto de rigor i m’he adonat que la bici va super frenada de davant altre cop, hauré de mirar que nassos li passa, potser els pistons no tornen bé… no ho tinc clar, ho preguntaré primer, potser haig de canviar el líquid ☹

Res, tornada cap al pàrquing de Vallgrassa, entrada de nou a la pista que et dur de tornada cap a Sitges, i després de la segona cadena, a la dreta cap als Holandesos primer, i a la pista on he baixat abans cap a Can Marcer, cap al mirador dels caçadors i de tornada pel mateix camí que la pujada, per feina avui.

M’han sortit 26,38km que he fet amb 1h 18m, a una mitja de 20,1km/h. No està malament contant que la roda de davant va super frenada i que m’he trobat tot el trànsit del mon tornant, una furgoneta de la rotonda d’on es renten els cotxes fins a la rotonda d’entrada al polígon Mas Alba a 23km/h, no l’he pogut passat, he mirat tota l’estona la velocitat, m’he “cagat” amb la seva família, sense que ho sàpigues.

Entrant al poble, a la rotonda del “corazón partio”, he hagut de parar de la de cotxes que passaven, fer peu i esperar uns segons, als 2 semàfors de sota la via i l’altre en vermell i sense poder passar, circulant a poc a poc, quina merda.

Desnivell de 600 metres positius 585 de negatius, 74rpm de cadència mitja 222W de potència mitja, 587 de màxima, 136 ppm de pols cardíac mig, que és el meu 79% i 163 ppm que màxima que és el meu 94%, consum energètic de 1170 calories i tot i que he sortit esperant fred, no n’hi ha hagut per tan, 10 graus de mitja amb una mínima de 8 graus.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 26506 m
Total climbing: 630 m
Total descent: -602 m
Download file: 21_11_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix