Aquesta setmana ha estat curta, ahir a córrer i avui he volgut agafar la gravel i fer una Plana Novella ben d’hora, tenia una reunió a les 9:00.

Ahir vaig dur la Niner Jet9RDO a BikeIT, el Rotor 2InPower no carrega y el Fer em va dir d’enviar-lo, que li facin una revisió, son “quatre duros” i a més aprofitem per canviar els rodaments del pedalier, que quan vaig desmuntar em vaig adonar que estaven bastant cardats.

La gravel esta frenada de darrera, el Fer va mirar d’ajustar el fre, però ens vàrem adonar que hi ha un bombí que no surt igual que l’altre, per tan, gasta pastilles de forma diferent, però la pega es que des de fa un parell de sortides, es frena, per tan, toca desmuntar el fre i netejar-lo, suposa temps.

Per postres, la setmana passada que vaig sortir amb la “Lupichin” em vaig trobar que el canvi no va fi, crec que devia tibar la funda i ara no canvia del tot bé com anava abans.

Aprofitant em passaré per BikeIT la setmana vinent, canviaré cable i funda, ja duc uns 4700km amb ella i miraré de que el Fer em digui com desmuntar el fre de darrera i netejar-lo, la deixaré en condicions de nou.

Com que havia d’estar a casa d’hora, m’he llevat a les 6:00 i he sortit que de casa, rodes inflades, a tres quarts de set del matí, encarant el camí de la Fita.

Fosc encara, i tot el transit del mon, però a l’alçada del Caprabo el Garmin m’ha dit que la forma física avui era de +4, content.

Pujada del camí de la Fita, amb poca llum a l’inici, però ha anat clarejant, des del pàrquing de la Fita cap al mirador dels caçadors i avall cap a Can Marcer, per pista, pujada cap a Jafra per pista, res de trialera del revolt i pista amunt fins arribar al palau de la Plana Novella.

He passat per la porta, la cadena del pàrquing estava treta, fa temps que no hi passava.

Sortida per darrera per anar a buscar l’inici de la pujada a Vallgrassa i després cap a creuar la carretera del Rat Penat, on he fet la foto de rigor.

Es veia el sol sortint amb el mar de fons, molt bonic.

He ajustat un quart de volta el cable del canvi, per veure si millorava, però res.

Baixada per anar a buscar la pista de Can Lluçà als Holandesos, i cap als Holandesos.

Aquest tros als matins em fa un pel de por, pot pujar un ciclista en sentit contrari, i hi ha un parell de revolts cecs que si no frenes i vas amb cura et pots endur un bon ensurt.

Volant de tornada, es terreny especial per gravel, amb una última posada de peu i donem-ho tot per arribar de nou al mirador dels caçadors.

La tornada pel mateix lloc que l’anada, però amb un parell de cotxes i un camió gros que duia una cubà d’aigua a algun lloc del Garraf.

M’ha tocat reduir, ocupava tota l’amplada de la pista.

He arribat a casa que no eren les 8 del matí encara, li faltaven uns segons, perfecte per dutxar-me, treure el gos i llest per la reunió de les 9:00, feina feta.

M’han sortit 25,87km que he fet amb 1h 12m a una mitja de 21,5km/h amb un desnivell de 583 metres positius i 570 de negatius, cadència mitja de 76 rpm, potència mitja de 231W, màxima de 874W, mitja cardíaca de 135 ppm que és el meu 78% i màxima de 161 ppm que és el meu 93%, 1114 calories de consum energètic, 12 graus de mitja amb 10 de mínima, comença la tardor.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 26004 m
Total climbing: 610 m
Total descent: -587 m
Download file: 04_11_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix