Ahir vaig anar a l’aigua, avui he sortit amb la gravel amb moltes ganes, però les he anat perdent a mida que anava pedalant.

He sortit d’hora, eren les 7:10 del matí, amb llum al cap, a aquesta hora encara es fosc a l’octubre.

Carrer de casa bé, Oasis bé, pujada cap al polígon Mas Alba no tan bé pel transit i perquè era fosc i només duia llum a davant, però bé i he començat a pujar el Collet de la Fita.

Al pàrquing m’ha marcat 14m 24s que no es un mal temps, però no es un temps de rècord, he pujat la Fita en mode a “muerte”.

A partir d’aquí, ulleres entelades per la humitat i mal a la cama dreta a l’alçada del cul, el mal de sempre, no l’esperava tan d’hora.

He anat fent fins baixar cap a Vallcarca per Mas Quadrell, quan amb poca llum i molta humitat m’he endut un ensurt abans d’arribar a la casa que hi ha abans de Mas Quadrell i he decidit baixar el ritme.

La baixada sense llum natural es una merda, parlant clar, no es veu gran cosa i anant sol no tenia ganes de caure.

A baix a Vallcarca ja començava a clarejar, però he perdut totes les ganes que tenia sortint de casa de camí, se m’ha fet molt pesat continuar, però he continuat.

Pujada cap a Can Granada per la pista encimentada de rigor, amb poques ganes, però mirant de posar-me de peu i canviar posició per no fer patir tan el mal de cul/cama.

A Can Granada ja no calia llum artificial, s’hi veia bé, però hi havia molt de núvol, i això que avui donaven sol, demà no.

He parat a dalt de tot, abans de començar a baixar cap a Can Lluçà a fer la foto de rigor, m’he begut quasi tota l’aigua que duia, i he sortit amb una ampolla d’un litre, molta set.

La parada ha estat de minuts, tenia molt poques ganes de continuar, inicialment havia pensat pujar a la Morella i tornar per Vallgrassa, aquí ja estava amb tornar directe o per Vallgrassa i la Plana Novella.

M’he convençut de tornar per la Plana Novella, pujada cap al pàrquing de Vallgrassa, algun punt de peu per canviar posició i deixar el mal de banda, baixada cap a la Plana Novella, carretera de Can Grau i pujada cap al palau per la pista de darrera.

Poques ganes, però mirant de mantenir el ritme.

He entrat i sortit de la urbanització per entrar de nou al parc natural, baixada cap a Jafra i abans de Jafra ja m’havia begut tota l’aigua.

He tornar per Can Marcer i la pujada del final l’he volgut fer de peu, però la roda de darrera no tenia el grip suficient, així que assegut.

Des del mirador dels caçadors cap al pàrquing de la Fita bé, es planer i he tornat per Mas Alba, d’allà cap a Sant Pere de Ribes i pels Viñedos cap a Puigmoltó, camp de vol, Rocamar i cap a casa pel passeig.

M’han sortit 41,64km que he fet amb 2h 5m a una mitja de 19,9km/h amb un desnivell positiu de 800 metres i negatiu de 807 metres, cadència mitja de 71 rpm, potència mitja de 194W, que son 5 o 6 vats per sota del normal, aquí es nota la falta de ganes. Una màxima de 622W, una mitja cardíaca de 130 ppm que és el meu 75% i una màxima de 165 ppm que és el meu 95%. Segurament el 95% pujant la Fita, la resta es una mitja baixa, que concorda amb les poques ganes. Consum energètic de 1654 calories em dona 4.3 sobre 5 de treball amb aeròbic i 3.1 sobre 5 d’anaeròbic, amb benefici principal per augmentar el llindar del lactate (àcid làctic). La temperatura bona, 16 graus de mínima, mitja de 17,8 graus.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 41849 m
Total climbing: 833 m
Total descent: -832 m
Download file: 19_10_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix