Aquest matí he sortit d’hora, eren dos quarts de vuit del matí, encara fosc, camí de la Fita amunt per anar fins a Vallcarca i pujar Campdasens.

He sortit amb la gravel, m’he trobat tots els embussos de cotxes que un es pot imaginar, camions al carrer de casa, màquina de la neteja en contra direcció, semàfors en vermell i poca llum, per tan he pujat per darrera del poliesportiu, ja que no duia llum i segons per on em fa por que un cotxe no em vegi i m’envesteixi.

Al pàrquing de la Fita amb temps de All Mountain, res de temps de gravel, si ja comences malament, la resta no pot millorar amb temps.

Just abans d’arribar als caçadors, he parat a fer una foto, sortia el sol per darrera de les muntanyes i els núvols tenien uns color espectaculars.

Baixada cap a Vallcarca per Mas Quadrell, fa setmanes que no baixava i m’he trobat que les últimes pluges han arrossegat bastant de camí, algun reguerot que no hi era abans.

Un parell de camions a bais a Vallcarca i pujada cap a Campdasens, aquí ja hi havia més llum, però no estava tan bonic com abans.

He passat Campdasens i després de la pujada al cim on ha es veu Can Lluçà, la temperatura ha canviat molt, ha pujat.

He anat cap a la dreta, cap a Vallgrassa, però m’he trobat la cadena d’inici de la pista oberta, i de camí cap al pàrquing de Vallgrassa m’he trobat que baixava una retroexcavadora, estan aplanant la pista.

Quan m’ha vist s’ha fet a una cantonada i ha reduït per deixar-me passar, jo també he baixat el ritme i m’he posat en una cantonada fins que ha passat i uns metres més endarrere una màquina que aplanava el camí, també s’ha fet a una cantonada per poder passar sense problemes, molt amables ambdós.

El cadenat del pàrquing estava posat, només obert per una banda.

Baixada cap a Vallgrassa primer i cap a la Plana Novella després, el terra molt humit per cert.

Carretera cap a Can Grau i he parat al primer revolt a la dreta, hi ha un parell d’arbres grossos que ja tenen cireretes de pastor , esmorzar gratis 😊 ja n’hi ha de madures, estan molt bones.

Pujada al palau per la pista de darrera, entrada de nou al parc i baixada cap a Jafra, pujada cap a Sitges per Can Marcer i al pàrquing de la Fita he anat cap a Mas Alba, per tornar per les Casetes d’en Portacreu.

Allà m’he trobat un munt de noies i nois de l’Institut Joan Ramon Benaprès, anaven a fer esport suposo, però eren un munt.

M’han deixat passar, però m’ha costat que m’escoltessin.

M’han desitjat bona ruta quan marxava, bona gent 😉

Vallpineda i pujada a Santa Bàrbara, per arribar a casa pel passeig.

M’han sortit 37,12km que he fet amb 1h 50m a una mitja de 20,1km/h, un desnivell positiu de 826 metres i negatiu de 818 metres, cadència mitja de 74 rpm, potència mitja de 211W, màxima de 817W, mitja cardíaca de 130 ppm que és el meu 75% i màxima de 158 ppm que és el meu 91%, consum energètic de 1571 calories, temperatura mitja de 15 graus, perfecte amb una mínima de 10 graus, que no es fred.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 37305 m
Total climbing: 839 m
Total descent: -842 m
Download file: 14_10_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix