Matí de dilluns, quasi dos quarts de vuit, calibro el potenciòmetre i encaro el camí de la Fita, sense donar-li a morir, a bon ritme, però sense buscar temps.

Arribo al pàrquing de la Fita, bon temps, però no de record, he anat a buscar el mirador dels caçadors, Holandesos, pàrquing de Vallgrassa i encarar carretera amunt cap a la Morella.

M’han passat només 3 cotxes i amb més de un metre i mig, perfecte.

No tenia clar si anar cap a la Morella per la pista o pujar a la bola, al final m’ha vingut de gust més la bola.

He parat per fer la foto de rigor i faltaven uns segons per fer una hora de temps.

Després de la foto, tornada avall pel mateix camí.

Es sorprenent el temps que tardes en arribar i com es redueix el temps quan tornes, amb un quart d’hora estava als Holandesos.

A l’alçada del pàrquing de la Fita he pensat en allargar la ruta un parell de quilòmetres i he tornat per Mas Alba, les Casetes d’en Portacreu, Vallpineda i Santa Bàrbara, per arribar a casa pel passeig.

M’han sortit 34,08km que he fet amb 1h 37m a una mitja de 21km/h amb un desnivell positiu de 812 metres i negatiu de 800 metres, cadència de 76 rpm, potència de 211W, màxima de 774W, mitja cardíaca de 136 ppm que és el meu 79% i màxima de 163 ppm que és el meu 94%, un consum energètic de 1391 calories, mitja de temperatura de 25,2 graus, màxima de 28 i mínima de 22, avui calor i amb tot l’ambient molt brut de pols sahariana.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 34252 m
Total climbing: 834 m
Total descent: -831 m
Download file: 04_07_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix