Habitualment el dilluns descanso, però aquesta setmana haig de viatjar un parell de dies i no podré sortir, aprofitant que l’empresa m’ha donat avui dilluns festa, ja que ahir 1 de maig queia en diumenge, m’he llevat sense gaire pressa i he sortit cap a les 9 del matí amb la gravel cap a Begues.

Tenia molt poques ganes i les cames cansades d’ahir de la part final de la ruta, que vàrem anar un pel més ràpid que la part inicial, però he mirat de forçar-me a mi mateix per sortir una estona.

He pujat el Collet de la Fita, sense mirar temps ni ritme, només mirant de pedalar i llestos.

Baixada cap a Jafra per Can Marcer i pujada cap a la Plana Novella, per passar per darrera del palau i per darrera anar a buscar la pista que va a Begues.

M’ha fet molta mandra, fins el punt de pensar de donar la volta i tornar cap a casa, però m’he anat mirant de convèncer de tan en tan per no fer-ho.

Pista amunt fins arribar a la masia a l’esquerre que hi ha el cartell de “benvinguts al parc”, allà m’ha marcat 1h 2m que es un molt bon temps, tot i anar sense gaires ganes.

Aquí només queda baixada i la última pujada abans de baixar de nou fins a Begues.

He parat a fet la foto de rigor tan bon punt he tocat asfalt, m’ha marcat 1h 9m.

Tornada pel mateix camí que l’anada.

Les pujades son més curtes que la vinguda, la resta es molt més ràpida, es bàsicament baixada i es torna molt de pressa.

No he trobat gaire gent, només quatre gotes d’aigua arribant a Sitges, semblava que volia ploure, però al final res de res.

M’han sortit 41,90km que he fet amb 1h 57m a una mitja de 21,4km/h amb un desnivell positiu de 951 metres i negatiu de 967 metres, una cadència mitja de 75 rpm, potència mitja de 219W, màxima de 1063W a la pujada d’asfalt de sota del pont camí de l’institut, mitja cardíaca de 132 ppm que és el meu 76% i màxima de 158 ppm que és el meu 91%, 1544 calories de consum energètic i calor, 17,4 graus de mitja amb una mínima de 15, he sortit d’estiu amb “manguitos”, tot i ser un dia gris.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 42099 m
Total climbing: 1039 m
Total descent: -1040 m
Download file: 02_05_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix